Erkek arkadaşını başından vurarak öldürdü

Erkek arkadaşını başından vurarak öldürdü

İzmir Karşıyaka'da 31 yaşındaki Elif S., evinde birlikte içki içtiği sevgilisi 28 yaşındaki Kadri Aksu'yu, çıkan tartışma sonucu tabancayla vurarak öldürdü

İzmir Karşıyaka'da dün akşam saatlerinde sevgili oldukları iddia edilen Elif S. ile Kadri Aksu, Elif S.'nin evinde buluşarak içki içti. Bir süre sonra ikili tartışıp kavga etmeye başladı.
 
"YARDIM EDİN BENİ ÖLDÜRECEK"


Kavganın büyümesi üzerine evindeki tabancayı alan Elif S., Kadri Aksu'ya doğrultarak iki defa ateşledi. Kurşunlardan biri gözüne isabet eden Kadri Aksu, koşarak evden çıkıp üst kattaki komşunun evine sığındı. "Yardım edin beni öldürecek" dediği öğrenilen Kadri Aksu, kısa bir süre sonra ağzından kan gelerek yere yığıldı. Kanlar içinde yere yığıldığını gören ev sahibi durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde adamın hayatını kaybettiği belirlendi.
 

"ELİNDE UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİM VARDI"


Olaydan sonra kaçan Elif S., polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Elif S.'nin emniyetteki ifadesinde, "Aksu'nun elinde uygunsuz görüntülerim vardı ve bunlarla bana şantaj yapıyordu. Namusumu temizlemek için öldürdüm" dediği öğrenildi. Kadri Aksu'nun cesedi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

posta

İlgili Haberler