ERDOĞAN'A VE KORUMALARINA AMERİKA'DA BÜYÜK ŞOK

ERDOĞAN'A VE KORUMALARINA AMERİKA'DA BÜYÜK ŞOK

ABD'de Erdoğan'a büyük şok!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmek için kaldığı otelin önünde bekleyen bir gruba, Erdoğan'ın korumaları müdahale etmek istedi. Ancak unuttukları bir şey vardı; bulundukları ülke Türkiye değildi... ABD polisinin sert tepkisi ile karşılaşan korumalar neye uğradıklarını şaşırdılar. Bir video ile desteklenen bu haber Karşı gazetede yer aldı. İşte diğer ayrıntılar

AMERİKAN POLİSİ KORUMALARA MUDAHELE EDİNCE ŞOK OLDULAR

Erdoğan'ı protesto etmek için bekleyen saldıran korumaları önce aktivistler püskürttü. Ardından olay yerindeki polisten yardım isteyen grup, polisin müdahalesiyle korumalardan kurtuldu. 

Erdoğan'ın korumaları ise polisin kendilerine sert tepki göstermesi üzerine neye uğradıklarını şaşırmış bir vaziyette geri çekildiler. Malum Türkiye'de böyle bir tepkiye alışık olmayan korumalar bir anlık gafletle protestocu gruba saldırınca sağlam bir ders aldı. 

ABD polisinin korumalara mesajı netti; "Burayı Türkiye mi sandınız?"

PROTESTOCULARIN ÜZERİNDE  "HIRSIZ VAAR" TİŞÖRTLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Aşağıda ki videoda görüleceği gibi protestocuların hemen hepsinin üzerinde "Hırsız Vaar" tişörtleri vardı. Korumalar en çok bu tişörtlere tepki gösterdiler. Cumhurbaşkanlığı seçiminde  Erdoğan'ın gerçekleştirdiği bir mitingde, bir vatandaş "Hırsız Vaar" pankartı açmış ve korumalardan çok feci dayak yemişti. Amerikan polisini yardıma çağıran göstericiler belkide aynı akibete uğramaktan bu şekilde kurtuluyorlar.

İŞTE O ANLAR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı