ERDOĞAN İLE ALAY EDEN ALMAN TV'SİNDEN BÖYLE İNTİKAM ALINDI

ERDOĞAN İLE ALAY EDEN ALMAN TV'SİNDEN BÖYLE İNTİKAM ALINDI

Erdoğan'a aşırı düşkünlüğü ile bilinen Kanal A Erdoğan ile alay eden Alman ZDF kanalından aldığı intikam şekli bu sefer dünyayı güldürdü.

İktidara yakınlığıyla bilinen A Haber’den Mevlüt Yüksel, Alman ZDF kanalının bulunduğu binaya giderek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a edilen hakaretlerin intikamını aldı. Binanın önünde yaptığı komik hareketler ile dünyayı ayağa kaldırdığını zanneden muhabir sosyal medyanın eğlencesi haline geldi. Böylelikle unutulmaya yüz tutumuş Erdoğan'ın alay konusu olma durumuda yeniden gündeme gelmiş oldu. İşte ayrıntılar 

BÖYLE KOMEDİ GÖRÜLMEDİ

Yüksel ayrıca, kanalın yetkilileri olduğunu öne sürdüğü iki kişiye de ayakta durduğu ve elini cebine soktuğu için öfkelendi.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

A Haber’de yayınlanan Yaz Boz programı muhabiri, Almanya’da ZDF binasının önüne giderek çekim yaptı. Oldukça ‘komik’ görüntülerde, binayı koruyan güvenliklerin kendisine müdahale etmesi için büyük efor sarf eden muhabir, herhangi bir karşılık alamadı.Sosyal medya kullanıcıları ise bu görüntüler sonrası A Haber muhabirine tepkilerini dile getirdi.

İŞTE KOMEDİ

Kaynak:Haber Kaynağı