El Nusra Mektupla Tehdit etti

El Nusra Mektupla Tehdit etti

“Kafalarınız yollarımızı süsleyecek”

KANLARINIZLA TOPRAĞI BESLEYECEĞİZ

 Uludağ Üniversitesi’nde stant açan El Nusra’yı üniversiteden kovan Kolektif’e cihatçı çetelerden tehdit geldi: “Kanlarınızla besleceğiz toprağı, ey kafirler!”

Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi’nde Suriye’ye yardım adı altında stant açılmış, Kolektif üyesi üniversiteliler ise stantta Suriye’ye yardım değil Suriye’de katliamlara imza atan El Kaide bağlantılı cihatçı örgüt El Nusra’ya yardım toplandığını teşhir etmişti.

Üniversiteliler, açılan masayı kapattırmış, El Nusra’ya yardım toplayanları üniversiteden kovmuştu.

El Nusra’dan tehdit: “Sizin yaşamı sevdiğiniz kadar biz de ölümü seviyoruz”

Yaşananların ardından Üniversiteli Gazetesi’nin mail adresine bir mesaj geldi. “El Nusra” başlığıyla gelen mesajda çete, Kolektif’e ölüm tehditleri savurdu.

Katliamcı zihniyetini bir kez daha açıktan sergileyen çete, Uludağ Üniversitesi’nden kovulanların da El Nusra ile bağlantısının olduğunu da kanıtlayan mesajda şunları söyledi:

Gönderen: El Nusra

“Selam hidayete tabi olanların üzerine gelsin. Ey kafirler dinleyin o gün üniversiteden kovduklarınız bizim kardeşlerimizdir ve bugün bizler size çocukların saçlarını bir gecede ağartacak elem dolu gecelerle geliyoruz. Kafalarınız yollarımızı süsleyecek, kanlarınızla besleyeceğiz toprağı ey kafirler siz iyi bilin: Biz sizin yaşamı sevdiğiniz kadar bizler ölümü seviyoruz.”














sendika.org