EGEMEN BAĞIŞ YENİDEN BAKAN MI OLUYOR

EGEMEN BAĞIŞ YENİDEN BAKAN MI OLUYOR

Eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın bir televizyon kanalında  yeniden gündeme getirilmeye çalışılması siyasi kulisleri hareketlendirdi. 

17 Aralık soruşturması sonrası adı hem yolsuzluk olaylarına hem de "Bakara makara"  ses kayıtlarına karışan ve ardından istifa etmek zorunda kalan Eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın bir televizyon kanalında  yeniden gündeme getirilmeye çalışılması siyasi kulisleri hareketlendirdi. 

ERDOĞAN AB BAKANLIĞINA GELMESİNİ İSTİYOR YORUMLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa oylaması ardından yapılacak kabine revizyonunda yeniden AB Bakanı olarak atanacağı AKP'ye yakın çevrelerde konuşulmaya başlandı.

Eski bakan Egemen Bağış, Erdoğan'ın "bakara makara" sözlerinin gerçek olup olmadığını kendisine sorduğunu söyledi.

BAKANLIĞA GERİ Mİ DÖNECEK

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, 17-25 Aralık dönemi yayınlanan ses kayıtlarında yer alan "Bakara makara" sözlerinin yine montaj olduğunu söyledi. Bağış, "Montaj olduğu bilimsel olarak kanıtlandı" iddiasında bulundu. Bağış'ın "bakara makara" olayını yeniden gündeme getirmesi, siyasi kulislerde bakanlığa geri mi döncek yorumları yapılmasına neden oldu.

KONUYU ERDOĞAN SORMUŞ

TGRT Haber’de konuşan eski bakan Bağış, “Bana Bakara, makara kaydının aslını sadece Recep Tayyip Erdoğan sordu. Kendi dava arkadaşlarım inanmayı tercih etti. Hatta bunu çıkıp açıklamamızı bile istemediler. 

ERDOĞAN BAKAN MI YAPACAK

‘Şimdi konuşmanın sırası değil aman bu konuyu kapatın’ susturdular. Dünyanın en büyük ses laboratuvarı Londra’dadır. Ma, ka ve ra hecelerinin başka görüşmelerden alınıp montajlanarak, birleştirildiği bilimsel olarak orada da tescillenmiştir” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı