EGEMEN BAĞIŞ'TAN İLGİNÇ BİLAL ERDOĞAN AÇIKLAMASI

EGEMEN BAĞIŞ'TAN İLGİNÇ BİLAL ERDOĞAN AÇIKLAMASI

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonu ardından istifa eden Egemen Bağış o günden bu güne hiç konuşulmayan bir şey açıkladı.

Eski Bakan Egemen Bağış, darbecilerin, 17 ve 25 Aralık 2013’te dönemin başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisi ile birlikte 3 bakana kumpas kurup çamur attıklarını söyledi. O dönemde adı "Bakara Makara" iddialı ses kaydı ile günlerce konuşulan Bağış'ın bu bilgiyi bu güne kadar neden hiç söylemediği ise anlaşılamadı.

SİLAH ÇEKTİLER

Bağış, “Her şey gün gibi ortaya çıkıyor” derken, 25 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a silah çekildiğini söyledi.

Avcılar’daki ‘Demokrasi nöbeti’ne katılarak konuşma yapan Egemen Bağış, siyasi hiçbir görevi ve beklentisi olmadığını vurgularken, Fethullah Gülen’in Türkiye’de 10 yaşındaki çocukların beyinlerini yıkamaya başladığını ve dünya çapında örgütlendiğini anlatırken, 17 ve 25 Aralık 2013’te olan bazı olayların millet tarafından ‘atlandığını’ söyledi. Bağış, şöyle dedi:

'YOLSUZLUK YAPANLARA ÇAMUR ATMIŞLAR'

“Halk Bankası ekonomik kriz döneminde Türkiye’ye milyonlarca dolar para kazandırdı. Ama bunlar 'dershaneleri kapatılıyor' diye intikam almak için 17 Aralık’ta o günün başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve en yakın 4 çalışma arkadaşına çamur attılar. Halk Bankasının Genel Müdürü hapisteydi, banka ile alakası olmayan 4 bakana çamur attılar. Bu kardeşiniz de onlardan biri.

'BİLAL ERDOĞAN'A SİLAH ÇEKTİLER'

Reis, ‘Allah sabredenlerle beraberdir. Sabredin’ dedi. 25 Aralık’ta da Türkiye’nin gözbebeği projelerini yapan müteahhitlerini içeri atmaya kalktılar. 25 Aralık 2013’te Reis’in oğlu Bilal Erdoğan’a silah çektiler biliyor musunuz?

Bunlar böyle şerefsiz. Bu haşhaşiler öyle hain ki bizim dünyamızı kararttıkları yetmiyormuş gibi bir montaj, kumpas ile ahretimizi de karartmaya kalktılar.

Bu Amerikan köpekleri bizim değerlerimize dil uzattı, inancımızı sorgulamaya kalktılar ama onların ne inançsız oldukları, kime hizmet ettikleri ne kötü oldukları ortaya çıktı. Allah çok büyük. Her şey gün gibi ortaya çıkıyor.

Rahmetli Menderes’i asan zihniyet ile rahmetli Özal’ı zehirleyen zihniyet de başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı şehit etmek için oraya 40 komando gönderen zihniyet arasında bir fark yoktur.”

'GÜLEN'İ BİZE CANLI VERMEZLER'

Egemen Bağış, izleyicilerden birinin yüksek sesle, Gülen’in başka ülkeye kaçırıldığına dair iddialar olduğunu söylemesi  üzerine, “Onu bize canlı vermezler. Bunun gibi dünyanın başka yerlerinde kullandıkları piyonları ürker, diye bunu canlı vermezler. Ölüsünü de biz istemiyoruz. Toprak kabul etmez” dedi. Bağış, 17 Aralık’tan bu güne 3 yıl geçtiğini bu kesime hala para veren varsa bunların kafalarının 10 yaşında yıkandığı için değişmeyeceklerini söyledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı