Dilipak'tan deprem yaratacak AKP yazısı

Dilipak'tan deprem yaratacak AKP yazısı

AKP'nin öne çıkan destekçi medyasının yazarı Abdurrahman Dilipak köşesinden çok ilginç bir gönderme yaptı.

 

Abdurrahman Dilipak bugünkü köşesinde halkın güveninin boşa çıkarılması durumunda olabileceklere ilişkin net  ifadeler kullandı. Yazısında konuyu Kadir Topbaş'ın damadının tahliyesine ve yurtdışına kaçmasına getiren Dilipak Mardinde yapılan bir toplantıda konuşulanları nakletti.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE NE KONUŞULDU

“Konya STK’ları Platformu”nun daveti üzerine toplantıların yapıldığı Mardin’e gittiğini ifade eden Dilipak, bir oturumda FETÖ’nün iş adamları operasyonunda tutuklanıp sonrasında sağlık sorunları nedeniyle tahliye dilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı olayının yarattığı büyük öfkeyi ifade etti. Dilipak, aynı oturumda bir başka kişinin de karanlık ilişkisi olan birinin bakanlıkta daire başkanlığına nasıl getirildiğini anlattığını yazdı.

ERDOĞAN'A İNNAILMAZ GÜVEN VAR AMA

Dilipak yazısının devamında, “İnsanların Erdoğan’a inanılmaz bir güveni var. Bir o kadar da büyük beklentiler var. Söylüyorum: Bu beklentileri karşılamak çok zor. Erdoğan da nihayetinde bir insan.. Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan..” diye yazdı.

İŞTE YAZIDAN BİR BÖLÜM

“Önceki günkü oturum sırasında Topbaş’ın damadının yurt dışına kaçtığı haberi geldi. İnşallah doğru değildir, ama toplumda inanılmaz bir öfke var.. Bir konuşmacı STK hükümet ilişkisine değinirken, bakanlık adı da verdi, birinin karanlık ilişkisini şikâyet ediyorlar, ama o kişiyi görevden alıp bir bakanlıkta daire başkanlığı yapıyorlar. Bu sözler söylenirken orada AK Parti Genel Başkan yardımcıları da vardı..

İnsanların Erdoğan’a inanılmaz bir güveni var. Bir o kadar da büyük beklentiler var. Söylüyorum: Bu beklentileri karşılamak çok zor. Erdoğan da nihayetinde bir insan.. Eğer bu beklentiler karşılanmazsa, Allah korusun ne AK Parti kalır, ne Erdoğan.. FETÖ’nün bütün hayali ve umudu da bu.. Kesinlikle ve mutlaka partide, kabinede ve grup yönetiminde kapsamlı değişiklikler olmalı ve bir takım şaibeli isimler yönetimden uzaklaştırılmalı.. Bu işin şakaya gelir yanı yok..


Üst düzey FETÖ’cü kriptolar ve onları koruyanlar tasfiye edilmeli, görevden alınan ve tutuklanan, gerçekte ise tutuklanmayı gerektiren suçu olmayanların tutuklanması ve görevden alınmasını tezgahlayan insan kaynakları yöneticileri ve müfettişler, idari amirler yargı sürecini sulandırdıkları için görevden alınıp cezalandırılmalı..”

İlgili Haberler