Denizli'de şakalaşırken gölete düşen 2 genç boğuldu

Denizli'de şakalaşırken gölete düşen 2 genç boğuldu

Denizli’nin Beyağaç ilçesinde dün Eşenler Göleti’ne girdikten sonra kaybolan iki kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı

Kale ilçesinden piknik yapmak için geldikleri bölgedeki gölete giren Emrah Sarıkavak ve Sinan Karaçoban, şakalaşırken gölete düşmüş ve kaybolmuştu.

Başlatılan arama kurtarma çalışmasında dalgıç ekipleri, suda cesetlere ulaştı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile itfaiye ekiplerinin de katıldığı çalışmayla çıkarılan cesetler, Kale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"GÖL ÇAMUR, BATAKLIK OLDUĞU İÇİN ÇEKMİŞ"


Yaşamını yitiren Emrah Sarıkavak’ın babası Cengiz Sarıkavak, oğlunun nişanlı olduğunu ve askere gitmek için hazırlık yaptığını söyledi. Oğlunun, askere gidecek arkadaşlarıyla piknik yapacaklarını söyleyerek annesinden ekmek aldığını anlatan baba, "Biri boğulmak üzereyken diğer arkadaşı onu kurtarmaya çalışıyor, o da boğulmuş. Göl çamur, bataklık olduğu için çekmiş. Kurtarmak için uğraşmışlar kurtaramamışlar." dedi.
 

PİKNİK YAPMAYA GİTMİŞLER


Kale ilçesinde yaşayan 4 arkadaş dün akşam Eşenler Göleti’nin kıyısına piknik yapmaya gitmiş, M.Ö. (16) ve Ferdi O. yiyecek hazırladıkları sırada gölete giren Sinan Karaçoban ve Emrah Sarıkavak’ın bir süre sonra suda kaybolması üzerine arkadaşları durumu jandarma ekiplerine bildirmişti.

 

İlgili Haberler