Cüppeli Ahmet'e FETÖ şoku

Cüppeli Ahmet'e FETÖ şoku

2011 yılında Karagümrük çetesi davasından hapse giren Cüppeli Ahmet'in avukatı Fetöcü eski Isparta valisnin oğlu Fatih Oğuz çıktı.

İsmailağa Cemaatinde çıkan büyük kavganın tarafı olduğu için son günlerde başı dertten kurtulmayan Cüppeli Ahmet'in başı dertten kurtulmuyor. 2011 yılında tutuklanan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü o dönem savunan avukatı FETÖ'cü çıktı. Kendi Cemmatinden bir gurup ile yakın zamanda Mekke'de çıkan kavganın ardından, o guruba mensup Levent Turan tarafından Fetöcü olmakla suçlanan Ünlü'nün gelişmelere karşı kendisini nasıl savunacağı merak ediliyor.

BABASI ESKİ VALİ FETÖ'DEN TUTUKLU

Karagümrük Çetesi soruşturmasından 2011 yılında tutuklanan ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’yü o dönem savunan avukatı Fatih Oğuz’un FETÖ’cü olduğu ortaya çıktı.

FETÖ’den tutuklanan eski Isparta Valisi Memduh Oğuz’un oğlu olan avukat Fatih Oğuz yurtdışına kaçtı. FETÖ/PDY’nin kendisine kumpas kurduğu soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Ahmet Mahmut Ünlü, Oğuz’un telefonuna ByLock uygulamasını, 15 Temmuz’un kilit ismi Adil Öksüz’ün, “Benimle görüşeceksen bu program üzerinden görüşelim” diyerek yüklediğini Oğuz’un kendisine anlattığını belirtti.

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Ünlü ayrıca, daha sonra Adil Öksüz olduğunu öğrendiği kişinin kendisini cezaevinde ziyarete geldiğini de ifadesinde anlattı.

CÜPPELİ'Yİ KENDİ CEMAATİ BÖYLE SUÇLAMIŞTI

×

İlgili Haberler