CNN Türk'te Erdoğan Depremi

CNN Türk'te Erdoğan Depremi

Önce Cumhuriyet, ardından Sözcü'ye yapılan operasyonların ardından sıra CNN'in başarılı spikeri Nevşin Mengü'ye mi geldi.

Sitemizin dün verdiği CNN Türk Nevşin Mengü haberinde bir son dakika gelişmesi meydana geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmenin 23 dakika sürmesine ilişkin ifadesi dolayısıyla AKP'lilerin hedef gösterdiği Nevşin Mengü'ye ilişkin önemli bir iddia gündeme geldi.

TEBLİĞ ETTİ
 
Medyaradar'ın haberine göre, AKP'liler şikayetlerini CNN Türk yönetimine iletti ve tepki gösterdi. Habere göre, CNN Türk yönetimi bunun üzerine Nevşin Mengü'ye yayına çıkmayacağını tebliğ etti.

HABERİ DÜN İLK VEREN SİTEYDİK

Türk medyasında Erdoğan ve AKP iktidarına eleştirilerden nasibini alan gazeteciler kervanına Nevşin Mengü'nün de katıldığı ieri sürülüyor. Medya kulislerinde yer alan bilgilere göre, Mengü'nün görevden alınmasına neden olan olay şöyle yorumlanıyor.

GİRDİSİ ÇIKTISI 23 DAKİKA DEYİNCE

CNN Türk Sunucusu Nevşin Mengü’nün, Trump – Erdoğan görüşmesi için kullandığı “Girdisi-çıktısı 23 dakika” ifadesi nedeniyle görevden alındığı öne sürüldü.

HİÇ BİR KANAL 23 DAKİKAYI ÖNE ÇIKARMAYI GÖZE ALAMAMIŞTI

CNN Türk Ana Haber Sunucusu Nevşin Mengü, 16 Mayıs’ta Beyaz Saray’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşme için, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. 

SIRTINI DÖNÜP GİTTİ

Erdoğan, Trump’ı Türkiye’ye davet etti, Trump ise sırtını dönüp gitti” ifadelerini kullanmıştı. Yandaş medya tarafından hedef tahtasına oturtulan Nevşin Mengü’nün görevden alındığı öne sürüldü.

HABER BİR ÇOK SİTEDE YER ALDI

Nevşin Mengü'nün CNN'den açığa alındığına dair bir sitede yer alan habere rağmen ne CNN'den ne de Mengü'den bir açıklama gelmemesi iddiaların doğru olabileceğine işaret sayıldı.

İlgili Haberler