Bursalı kadına skandal icra tebligatı

Bursalı kadına skandal icra tebligatı

Bursa'da oturan kadına Yavuz Sultan Selim köprüsünden kaçak geçtiği için HGS cezası ve İcra Takibi geldi ama cezanın ardından büyük bir skandal çıktı

Vatandaşları canından bezdiren yanlış MOBESE cezalarına bir yenisi eklendi. Dha'nın haberine göre, hayatında hiç arabası olmamış Bursalı bir kadına HGS cezası geldi. Hemde İstanbul'dan.

VATANDAŞ BEZDİREN CEZA

İnegöl ilçesinde oturan Nevin Uşak'a olmayan otomobiliyle, İstanbul’daki Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki HGS gişelerinden ücret ödemeden geçtiği gerekçesiyle ihlal cezası geldi. 

BİRDE İCRAYA VERMİŞLER

HGS cezası ve icra celbinde yazılı adını gören Nevin Uşak, "Bu ne cezası şimdi. Benim hiç arabam olmadı ki" dedi.

Hayatında hiç araba sahibi olmadığı gibi araç kullanmasını bile bilmediğini söyleyen Nevin Uşak'a, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki HGS'den ücreti ödemeden geçtiği gerekçesiyle ceza kesildi.

HAYATIMIN ŞOKUNU YAŞADIM

Cezanın zamanında ödenmemesi üzerine ise icra takibine başlandı. Hiçbir şeyden habersiz olan Nevin Uşak, adresine gelen ceza ve icra celbi ile hayatının şokunu yaşadığını söyledi.

İTİARAZ EDECEK

Ceza makbuzuyla birlikte Ankara 30. İcra Dairesinden icra celbinin kendisine ulaştığını ifade eden Nevin Uşak, "Benim hiç arabam olmadı" diyerek cezaya itiraz edeceğini söyledi.

 

670x335-001.jpg

İlgili Haberler