Antalya'da feci kaza; 1 Ölü 1 Ağır yaralı

Antalya'da feci kaza; 1 Ölü 1 Ağır yaralı

Antalya'da meydana gelen feci kazada oto tamircisi ve yardımcısı yolda kalan araçlarına benzin koyarken başka bir otomobilin altında kaldılar.

Antalya'da Akdeniz Sanayi sitesinde tamircilik yapan 30 yaşındaki Mikail Özel, aracının benzini bitince telefonla çalışanı Selçuk Doğan'dan benzin istedi.

İKİSİNE BİRDEN ÇARPTI

Bir süre sonra bidonla benzini getiren Selçuk Doğan ile birlikte araca benzin koyarken, S.Ç. nin kullandığı araç ikisine birden çarptı.
Selçuk Doğan, Ş.Ç.'nin kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirirken, patronu Mikail Özel de yaralandı. 
Muratpaşa İlçesi Dumlupınar Bulvarı'nda meydana gelen kazanın ayrıntıları şöyle.

BENZİNİ BİTİNCE

Konyaaltı yönüne seyreden Mikail Özel'in kullandığı 07 YLL 09 plakalı otomobilin benzini bitti. Akdeniz Sanayi Sitesi'nde oto tamir atölyesi bulunan Özel, aracını yol kenarına park ederek, çalışanı Selçuk Doğan'ı arayarak benzin getirmesini istedi.

İKİSİNE BİRDEN ÇARPTI

Bir süre sonra bidonla benzin getiren Doğan, aracın deposunu doldurmaya başladı. Bu sırada Dumlupınar Bulvarı'ndan Konyaaltı yönüne seyreden S.Ç.'nin 07 CEU 99 plakalı Selçuk Doğan ve Mikail Özel'e çarptı.

Mikail Özel çarpmanın şiddetiyle yola savrulurken, otomobilin altında kalan Selçuk Doğan ise yolda sürüklendi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ AMA

Ş.Ç.'nin durdurduğu otomobilin altından çıkarılan Selçuk Doğan ambulansla götürüldüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Bacağı kırılan Mikail Özel'in tedavisi ise aynı hastanede sürüyor.

Olaydan sonra gözaltına alınan Ş.Ç. ise ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

İlgili Haberler