Antalya plajlarında rezalet görüntüleri

Antalya plajlarında rezalet görüntüleri

Dünyanın hayran olduğu turizmin başkenti Antalya plajlarında görenlerin içini sızlatan görüntüler.

Antalya'da 5 yıldızlı otellerin bulunduğu Kundu bölgesindeki halk plajı, bakımsız görüntüsüyle dikkati çekiyor. Dha'nın haberine göre  duşlardan suyun akmadığı, tuvaletlerin de kullanılamayacak kötü görüntüsü tepkilere neden oluyor.

REZALET DİZ BOYU 

Turizm bölgesi Kundu’daki 5 yıldızlı otellerin bulunduğu alanda yer alan ve merkez Aksu Belediyesi’nin işlettiği halk plajı, bakımsızlık nedeniyle tepki çekiyor. Mardan Palace ile Topkapı otelleri arasındaki halk plajındaki duşlardan uzun süredir su akmıyor.

 Denize girdikten sonra yıkanmak isteyen yerli turistlerin yanı sıra bölgede oturan vatandaşlar, suların akmadığını görünce şok yaşadı. Plajdaki diğer olumsuz görüntü ise konteyner tuvaletlerin çok kirli olması.

DUŞ TUVALET OLMAYAN DÜNYA TURİZM BAŞKENTİ 

Denize girenlerden Hasan Barater, evine yakın olduğu için bu plajı tercih ettiğini, ancak sular akmadığı için yıkanmaya eve gideceğini söyledi. Plaja gelen Ferhat Koç ise hizmetlerden memnun olmadığını kaydetti. Koç, "Duş almak için su bulamıyoruz. Tuvaletler kullanılacak gibi değil. İhtiyaçlarımızı denize bırakıyoruz. 

Doğru değil ama belediye buna bir çözüm bulamadı, birçok vatandaş bunu yapıyor" dedi. Celal Barater ise plajın suyunun otelden geldiğini kaydetti. Belediye görevlilerin plaja geldiği zaman otel çalışanlarının suyun vanasını açtığını dile getiren Barater, görevlilerin ayrılmasının ardından otelin vanaları tekrar kapattığını anlattı.

İlgili Haberler