AKP Erken Seçime gidecek

AKP Erken Seçime gidecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu AKP'nin Erdoğan ile yakın geleceğini yorumladı.

Referandumun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'ye yeniden üye olması ve yapılacak kongrede Erdoğan'ı Genel başkanlığa getirme planları syasi kulisleri hareketlendirdi. Başta Erdoğan olmak üzere AKP ileri gelenleri sürekli " Erken seçim yok" açıklaması yapsa da muhalif part kulislerinde " Baskın erken seçim" senaryoları konuşulmaya başladı.

TARTIŞMALI REFERANDUM BASKISI

Kulislerde yapılan yorumlarda AKP ve Erdoğan'ın görüntülerin aksine, Referandum sonuçlarında meydana gelen şaibenin baskısı altında olduklarını, bu baskıdan kurtulmanın bir yolu olarak erken seçime gidebilecekleri ileri sürülüyor. Bu konuda bir açıklama yapan Saadet partisi erken seçim açıklaması yaptı.

AKP GELECEĞİ İÇİN BİLE ENDİŞE VERİCİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Referandum sonrasında oluşan bu yeni sürecin Ak Parti’nin geleceği için bile endişe verici olabileceğini düşünmek mümkündür" dedi.

ERKEN SEÇİM HAZIRLIĞI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ak Parti’nin kongre sürecini hızlandırması, ister istemez erken seçimi de gündeme getirmiş oldu. Bu aceleyi başka türlü yorumlamak zor" dedi.

TÜRKİYE'NİN BEKAASI AKP'DEN DAHA ÖNEMLİ

Karamanoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şunu unutmayalım ki; Türkiye’nin bekası Ak Partinin bekasından daha önemlidir. Referandum sonrasında oluşan bu yeni sürecin Ak Parti’nin geleceği için bile endişe verici olabileceğini düşünmek mümkündür" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler