Ahmet Hakan satış sonrası başına ne geleceğini yazdı

Ahmet Hakan satış sonrası başına ne geleceğini yazdı

Doğan Medya gurubunun tamamının Erdoğan destekçisi Milliyet gazetesi patronu Demiören'e satılması ardından gazeteci yazar kadrosuna ne olacağı konusunu Ahmet hakan böyle yazdı.

Aydın Doğan'ın elindeki tüm medya şirketlerini bir kalemde Erdoğan'ın destekcisi iş adamı Erdoğan Demirören'e satmasının ardından gelen tepkiler bitmek bilmiyor. Sosyal medyada başlayan satış sonrası kampanyalarda satışa konu TV kanallarının izlenmemsi ve gazetelerin alınmaması paylaşımları yapılıyor.

KADROYA NE OLACAK  ?

Öte yandan gurup bünyesinde Erdoğan'ı eleştiren gazeteci ve yazarların ne yapacaklarıda en çok konuşulanlar listesinde. Geleceği en merak edilen yazarların ve TV sunucularının başında ise Ahmet Hakan geliyor. Hakan bu günkü yazısında başına gelecekleri böyle yazdı.

" ANNENİN DEDİĞİ GİBİ "

Ahmet Hakan, Doğan Medya Grubu'nun Erdoğan Demirören'e satışı sonrası "satış" demeden yaşananları değerlendirdi. Birçok soruya muhatap olduğunu ve "Annenin dediği gibi herkes kendini kurtaracak, olan sana mı olacak?" şeklinde soru yönelten Hakan, "Yarım asırlık tecrübeyle sabittir: Anneler her zaman haklıdırlar ve haklı kalacaklardır" ifadesini kullandı.

Türkiye medyasının en büyük grubu olan Doğan Medya Grubu'nun satışı için anlaşmaya varıldı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mayıs 2011'de Milliyet ve Vatan'ı sattığı Erdoğan Demirören'le Doğan Medya Grubu'nun satışı konusunda anlaştı. Doğan'ın satış kararı, Türkiye tarihindeki en büyük medya el değiştirmesini ifade ediyor.

SORULAR

Ahmet Hakan satışı değerlendirdiği yazısında muhatap olduğu soruları yazdı. Hakan'ın "Bugünlerde en fazla işittiğim sorular ve verdiğim cevaplar" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

SORU: Neler oluyor?

CEVAP: Hayırlısı be gülüm!

SORU: Peki şimdi ne olacak?

CEVAP: Bilemiyorum Altan.

SORU: Annenin dediği gibi... Herkes kendini kurtaracak, olan sana mı olacak?

CEVAP: Yarım asırlık tecrübeyle sabittir: Anneler her zaman haklıdırlar ve haklı kalacaklardır.

SORU: Bunca düşmanı ne ara biriktirdin?

CEVAP: Her zaman mütevazı olmaya gayret etmişimdir ama bu konuda mütevazı olamayacağım: Düşman sayısı arttırmakta üstüme yoktur!

SORU: Var mı bir dedikodu?

CEVAP: Yetti gayrı! Günde en az 78 kez duyduğum bu sorudan artık fenalık geldi.

SORU: Ne hissediyorsun?

CEVAP: Kedili, mutlu, huzurlu.

BU SÖZLERİN HESABINI VERECEK Mİ

İlgili Haberler