Adrina Lima ABD'ye gitti Metin Hara kayıp

Adrina Lima ABD'ye gitti Metin Hara kayıp

Günlerdir gazetelerin magazin sayfalarının gündeminden düşmeyen dünyaca ünlü Brezilyalı Top model Adrina Lima ve Türk sevgilisi konusunda bu gün flaş bir gelişme yaşandı.

Sevgilisi Metin Hara ile birlikte havalimanı kapısına kadar gelen Lima, burada sevgilisinden ayrılarak içeri yalnız girdi. Gezi olayları döneminde Erdoğa'a twitter hesabından hakaret ettiği ortaya çıkan Metin Hara'nın Adrina Lima ile birlikte havaalanına girmemesi dikkat çekti. Kulislerde Hara'nun tutuklanma korkusu yaşadığı konuşuluyor.

TEK BAŞINA NEDEN GİTTİ

Türk Hava Yolları’na ait uçakla ABD’ye giden Lima Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi. Ayrıca ünlü manken kendisini görüntüleyen gazetecileri cep telefonu ile çekti.

METİN HARA ÇIKIŞTA TUTUKLANMAKTAN MI KORKTU ?

Son günlerin en çok konuşulan aşıkları Adriana Lima ve Metin Hara'nın, Bodrum tatili sonunda bitti. Çiftin Bodrum'dan ayrılırken gazetecilerin sorduğu bir soruya Metin Hara sadece gülmekle yetindi. Ancak bugün Adriana Lima, Metin Hara'sızdı. ABD'ye dönen güzel modelin yanında Metin Hara'nın olmaması dikkat çekti.

SORULARA GÜLDÜ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara 5 günlük tatilin ardından ilçeden ayrıldı. Hara, basın mensuplarının Twitter paylaşımları sorusuna ise gülmekle yetindi

METİN HARA'NIN KAÇACAĞI KONUŞULUYORDU

Bodrum’da 5 gündür tatil yapan Adriana Lima ve Metin Hara dün ilçeden ayrıldı.

Adriana Lima Metin Hara'dan kaçtı mı tek başına gitti!
Bodrum - Milas havalimanına gelen çift gazetecilerin tatiliniz nasıl geçti sorusuna “Her şey yolunda, güzel bir tatil yaptık” cevabını verdi.

ÇİFTLİKTEKİLERLE VEDALAŞTILAR

Dereköy'de kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik evi çalışanlarıyla vedalaştı.

Twitter Facebook Google Plus 619
Adriana Lima Metin Hara'dan kaçtı mı tek başına gitti!
Gümüşlükten ayrılan Lima ve Hara, Bodrum Havalimanına gelerek Türk Hava Yolları CIP girişinde işlemlerini tamamladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

VALİZİNİ KENDİ TAŞIDI

Adriana Lima Metin Hara'dan kaçtı mı tek başına gitti!
Dünyaca ünlü modelin valizini araçtan alarak taşıması ise renkli görüntülere sahne oldu.

HAZİN VEDALAŞMA

İşlemleri yapılırken birbirlerine sarılarak bekleyen Lima ve Hara kendilerini havalimanına bırakan dostlarıyla vedalaşarak bekleme salonuna geçti.

Güvenlik noktasından üst araması yapıldıktan sonra geçen Brezilyalı model kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına el sallayıp öpücükler göndererek vedalaştı.

İlgili Haberler