Adriana Lima ile Metin Hara tatili aniden bitirip gittiler

Adriana Lima ile Metin Hara tatili aniden bitirip gittiler

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadıkları aşk ile gündemden düşmeyen Metin Hara'nın, Gezi Parkı olaylarında  Erdoğan'a hakaret ettiği tweetleri ortaya çıktı.

Bir haftadır bodrumda yaptıkları tatil gündemden düşmeyen dünyaca ünlü model Adriana Lima ve Türk sevgilisi Metin Hara bu kez bambaşka bir nedenle gündeme geldi. Tweetlerin ortaya çıkması ardından Bodrum'da bu gün hiç görünmeyen çiftin tutuklanma korkusu ile Türkiye'yi terkettikleri konuşulmaya başlandı.

HÜRRİYET ÖNCE "TATİL DEVAM EDİYOR" HABERİ YAPTI ANİDEN DEĞİŞTİ

Haberartı Türk'ün bu haberinden sonra Hürriyet .com .tr Adriana Metin tatili devam ediyor diye haber yaptı, bir saat geçmeden güncelliyerek Türkiyeden ayrılıyorlar şeklinde aşağıdaki güncellemeyi yaptı. Yerel kaynaklardan aldığımız habere göre çift Bodrumdan günü birlik Yunan Adaları ziyaretlerini bile ertelyerek acele ile tatili bitirme kararı verdi.

İŞTE DEĞİŞTİRDİĞİ KISIM

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde tatil yapan dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile yazar Metin Hara, bugün saat 15.35'te, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket eden THY uçağı ile tatilini sonlandırdı. Hareket saatinden bir saat önce havalimanına gelen Lima ve Hara, sıcak tavırları ile dikkat çekti. Lima ve Hara, çiftlik evinden ayrılmadan önce kurum çalışanlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı. Daha sonra çift, Milas-Bodrum Havalimanı'na geçti.

2-229.jpg

ERDOĞAN TARAFTARLARI ÇOK ÖFKELİ

Son günlerin çok konuşulan ismi Metin Hara'nın Gezi Parkı paylaşımları, sosyal medyada büyük ses getirdi. Hara'nın Gezi Parkı eylemlerinde attığı tweetleri ortaya çıkaran AKP'li sosyal medya kullanıcıları Metin Hara'yı eleştirilerin hedefi haline getirdi.

Gezi Parkı olaylarında dönemin Başbakan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan tweetlerinin ortaya çıkmasıyla Erdoğan seven taraftarları sosyal medyada Metin Hara'ya büyük tepki gösterdi.

TUTUKLANACAK MI ?

Metin hara'nın attığı bu tweetlerin benzerleri yüzünden Türkiye'de Erdoğan tarafından çok sayıda kişiye dava açıldığı ve bir çoğunun bu yüzden ceza aldığı biliniyor. Erdoğan'ın bu kadar hassas olduğu bir konuda Metin Hara'ya soruşturma açılıp açılmayacağı bilinemiyor. Diğer yandan Metin hara ve sevgilisinin tatil planlarını değiştirerek Türkiye'den alel acele ayrılması bekleniyor.

İŞTE O MESAJLARI

İşte Metin Hara'nın hesabını kapatmasına yol açan o tweetler...

İlgili Haberler