ABD Boston'da ki Patlamanın Bilançocu Ağırlaşıyor

ABD Boston'da ki Patlamanın Bilançocu Ağırlaşıyor

Boston Maratonun da patlamanın bilançosu ağırlaşıyor

BOSTON'DA Kİ PATLAMANIN BİLANÇOSU AĞIRLAŞIYOR

ABD Boston'da Uluslararası maratonda meydana gelen patlamaların bilançosu ağırlaşıyor. Poston Polisinin verdiği bilgiye göre patlamada şu ana kadar 2 kişi kaybedildi. 28 kişinin ise Boston da bulunan çeşitli hastanelerde tedavileri sürüyor. Boston da ki Tufs tıp merkezi sözcüsü, hastanelerine durumu ciddi olan 9 yaralının getirildiğini ve durumlarının çok iyi olmadığını bildirdi,

HENÜZ BOMBA İP UCUNA ULAŞAMADIK


Boston Polis Komiseri Ed Davis John F. Kennedy Başkanlık Kütüphanesi ve Müzesi'nde üçüncü bir patlama olduğunu ama şüpheli bir paket ya da bomba izine henüz rastlanmadığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

SADECE 50 METRE İLE KURTULDU

Patlama Marartonu ön sıralarda bitiren Newyork delmar dan yarışmaya katılan tanık
Robert Rapoport  yaşadıklarını şu şekilde anlattı. " Bitiş çizgisini geçtiktenten sadece 50 metre kadar sonra korkunç bir patlama duydum. Bir gönüllüden şişe suyu almıştım. Arkamı döndüğümde bitiş çizgisinin yanında dumanların yükseldiğini gördüm, korkunç bir andı.

DÜNYANIN EN PRESTİJLİ MARATONUNA ACI LEKE

Dünya’nın en prestijli koşularından biri olan Uluslararası Boston Maratonu, bu yıl kana bulandı. Yarışın finiş çizgisi yakınlarında kaynağı belirsiz iki patlama meydana geldi. Patlama çoğunluğu seyirci en az 60 kişinin yaralanmasına yol açtı.

HABER VİDEOSU VE FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ