54 KİŞİ İLE DÜŞEN UÇAKTA ŞOK EDEN VALİZLER

54 KİŞİ İLE DÜŞEN UÇAKTA ŞOK EDEN VALİZLER

Uçakta 5'i çocuk 49 yolcu ve 5 mürettebat bulunuyordu.. 4 çantada bulunan paranın yoksullara dağıtılmasının planlandığı belirtildi.

Endonezya'da dün 54 yolcu ve mürettebatıyla düşen yolcu uçağında 500 bin dolar da nakit olduğu anlaşıldı. Söz konusu para bölgedeki yoksullara dağıtılacaktı

PARA İÇİN Mİ DÜŞÜRÜLDÜ

Endonezyalı yetkililer ülkenin doğusundaki Papua eyaletinden havalandıktan bir süre sonra bağlantısı kesilen uçağın 500 bin dolar taşıdığını açıkladı. 4 çantada bulunan paranın yoksullara dağıtılmasının planlandığı belirtildi.

DÜN ENKAZIN YERİ TESPİT EDİLMİŞTİ

Endonezya'da 54 yolcusuyla kaybolan uçağın düştüğü öğrenildi. Ulaştırma Bakanlığı, düşen uçağın enkazının Oktabe Bölgesi'nde olduğunu açıkladı.

50 DAKİKALIK MESAFE İÇİN HAVALANDI

Uçak Jayapul kentinden Oksibil'e gidiyordu. Uçakta 5'i çocuk 49 yolcu ve 5 mürettebat bulunuyordu. Spiegel Online'daki haber göre, Endonezyalı yetkililer 50 dakikalık mesafeye uçan uçakla, inişe 9 dakika kala irtibatın kesildiğini doğruladılar.

BÖLGE ÇOK DAĞLIK

Ayrıca bölgenin çok dağlık olduğu ve uçağı arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Geçen yıl aralık ayında Malezya Havayolları’na ait bir uçak Endonezya'nın Surabaya kentinden Singapur'a uçarken düşmüştü. Toplam 162 kişinin öldüğü kazadan sonra Endonezya uçuş güvenliği ile ilgili yeni düzenlemeler getirmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı