Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni ve eski nişanlıdan duygusal paylaşım

Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni ve eski nişanlıdan duygusal paylaşım

Eski başbakan mesut Yılmaz ve Eşi Berna Yılmaz'ın büyük oğulları Yavuz Yılmaz'ın intiharı ardından yapılan açıklarda yürek yakan ayrıntılar ortaya çıktı

Eski başbakanlardan mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz yanlız yaşadığı Beykoz Konaklarındaki evinde dün sabaha karşı ölü bulundu.

NEDEN ÖLÜMÜ SEÇMİŞ ?

İlk belirlemeler sonucu intihar ettiği açıklanan Yavuz Yılmaz'ın ölümü seçme nedeni konusunda çok sayıda spekilasyonlar yapılmıştı. Bazı medya organlarında bir zamanlar aşk yaşadığı spiker neşe Sapmaz ile ayrılımasından sonra bunlaıma girdiği iddilarının asılsız olduğu ortaya çıktı. Mesut yılmaz ailesinin kurucusu olduğu Kent Ünversitesinden intihar nedenine dair açıklama yapıldı.

EPİLEPSİ HASTASIYDI AÇIKLAMASI

Beykoz Konakları’ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında açıklama geldi. Kent Üniversitesi’nden yapılan açıklamada Yılmaz’ın uzun süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi.

Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı.

Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır.

Nur içinde yatsın.

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti.

ESKİ NİŞANLIDAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Öte yandan genç yaşta hayata veda eden Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ardından eski nişanlısı Neşe Sapmaz duygusal bir mesaj paylaştı.

SOSYAL MEDYADAN BUNU PAYLAŞTI

Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.

Neşe sapmaz mesajında Yavuz Yılmaz ile bir fotoğraflarını paylaşarak, “Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz” Yavuz anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bendeki son resmimiz...” ifadelerini kullandı.

7-057.jpg

İŞTE O PAYLAŞIM

5a3600617152d821f89c7bd1.jpg

 

670x335-001.jpg

İlgili Haberler