WHATSAPP CAN ALDI!

WHATSAPP CAN ALDI!

21 yaşındaki Gamze Yılmaz, ehliyetini aldıktan sonra babası tarafından hediye edilen Mercedes A Klasse gezerken, gelen Whatsapp mesajının kurbanı oldu. İki saniyeliğine mesajına bakan Gamze, karşı yönden gelen Landrovers ile çarpışıp can verdi.

Almanya’nın Dortmund Kenti’ne bağlı Hernecke’de 17 şubat günü meydana gelen ve 21 yaşındaki Gamze Yılmaz’ın ölümü, 58 yaşındaki bir kadın ile 62 yaşındaki bir erkeğin yaralanması ile sonuçlanan kaza aydınlandı.

B 54 numaralı gidiş- gelişli yolda 80 kilometre hızla giden Gamze Yılmaz’ın neden olduğu kazayı inceleyen uzmanlar, saat 13.13′teki kazanın nedenini, aracın dibine düşüp sıkışmış cep telefonunda buldu. Tam o dakikada bir Whatsapp mesajı gelmişti.

O İKİ SANİYE ÖLÜME GÖTÜRDÜ
Uzmanlar, “Gamze, gelen bu mesaja bakmış. İki saniyelik bu bakış, 80 kilometre hızla giderken 45 dakikalık kör bir uçuş gibi etki yapar. Bu sırada arabanın dengesi bozulmuş ve karşı şeride geçmiş. Oradan gelen Landrover ile çarpışmış” açıklamasını yaptı. Dortmund Polisi de, bunu doğruladı.

Trabzonla bir ailenin kızı olan 21 yaşındaki Gamze, Yuva eğitmenliğine başlamış ve kısa süre önce de ehliyetini almıştı. Babası da, ona bir Mercedes A-Klasse araba hediye etmişti. Kazadan sonra, Gamze’nin cesedi Trabzon’a götürülmüş ve orada defnedilmişti.