Wesley Sneijder'e İnter Başkanından Uyarı !

Wesley Sneijder'e İnter Başkanından Uyarı !

İnter Başkanı, Galatasaraylılar'ın yolunu dört gözle beklediği Hollandalı yıldız hakkında İtalyan basınına açıklama yaptı.

Inter Başkanı'ndan Sneijder açıklaması
14.01.2013 14:21
 
 
İnter Başkanı, Galatasaraylılar'ın yolunu dört gözle beklediği Hollandalı yıldız hakkında İtalyan basınına açıklama yaptı.
 
İTALYA'da yılan hikayesine dönen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'ın Galatasaray'a transferi konusunda İnter yönetimi de sabrının sonuna geldi.
 
Milano'daki ofisinden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnter Başkanı Massimo Moratti, "Gün içinde bir karara varmasını istiyorum" dedi. Moratti, "Galatasaray haklı. Sneijder'in bugün içinde bir karara varması doğru olur" diye konuştu.
 
Günlerdir Galatasaray'a muhtemel transferi konuşulan Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder, halen bunu düşünedursun, FC İnter Başkanı Massimo Moratti'den genç futbolcuya artık bir karar vermesi konusunda uyarı geldi. 
 
Milano'daki ofisine girişi sırasında gazetecilerin, "Bugün Sneijder bir karara varabilir mi?" yönündeki sorusunu yanıtlayan Başkan Moratti, "Galatasaray'a derhal cevap vermeli. Galatasaray haklı. Sneijder'in bugün içinde bir karara varması doğru olur. Bugün içinde kararını açıklarsa, ne kadar ciddi olduğunu ortaya koymuş olur" dedi.
Moratti, "Sneijder'in transferi bu akşam (Pazartesi) netlik kazanacak" diye açıklama yapan, Galatasaray Kulübü Başkanı Refik Arkan'ın da haklı olduğunu ekledi. 
Moratti önceki günlerde yaptığı bir açıklamada, Sneijder'in bir türlü karar verememesinden dolayı kendisine yöneltilen transfer sorularından sıkıldığını dile getirmişti.