Ünlü sanatçı Nazan Öncel'in acı günü

Ünlü sanatçı Nazan Öncel'in acı günü

Sanatçı Nazan Öncel'in eşi Akşit Togay bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.


Sanatçı Nazan Öncel'in eşi Akşit Togay bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

 CENAZE YARIN 

Akşit Togay'ın cenazesi yarın Kemerburgaz Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

AKŞİT TOGAY KİMDİR? 

Akşit Togay Nazan Öncel'in ablasının eski eşiydi. Geçmişte bu evlilik magazin dünyasında çok konuşulmuş defalarca haber olmuştu. İşte ölen Akşit Togay'ın konuya ilişkin 2015 yılında yaptığı açıklama.

KAĞIT ÜZERİNDE 

Nazan Öncel’le çocuklarımızı da düşünerek ortak kazanımlarımızı birleştirmek istedik ve sadece kağıt üzerinde kalan bir nikâh yaptık'

Eski baldızı Nazan Öncel’le ilişkisi çok tartışılan Akşit Togay, ünlü sanatçıyla gerçek bir evlilik hayatı yaşamadıklarını açıkladı. Togay, “Boşandıktan tam 11 yıl sonra, Nazan Öncel’le çocuklarımızı da düşünerek ortak kazanımlarımızı birleştirmek istedik ve sadece kağıt üzerinde kalan bir nikâh yaptık” dedi.

1424338813472.jpg

HEP GÜNDEME GELDİ 

Nazan Öncel ve Akşit Togay’ın bir dönem çok konuşulan ilişkisi, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Öncel ile kendisinden önce kız kardeşi Pınar Güvenel’le evli olan Togay, Kıbrıs’a giderken havalimanında görüntülendi. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Akşit Togay, “Söylemezsem Olmaz” programına çarpıcı açıklamalar yaptı.

MENAJERİYDİ 

Togay, menajerliğini yaptığı Öncel ile evliliklerinin sadece kağıt üstünde olduğunu söyledi: “Pınar Güvenel’le evli olduğumuz dönemde, bir müzisyenle 7 sene yasak aşk yaşadığını öğrenince evliğimize son vermiştik. Boşandıktan tam 11 yıl sonra, Nazan Öncel’le çocuklarımızı da düşünerek ortak kazanımlarımızı birleştirmek istedik ve sadece kağıt üzerinde kalan bir nikâh yaptık. O günden sonra ben de, Nazan da birbirimizden bağımsız olarak hayatlarımızı yaşadık. Kendisinin yıllardan beri menajerliğini yaptığım, işiyle ilgili her konuda söz sahibi olduğum için gerektiğinde yan yan geliyoruz. Geçen zaman içinde Nazan’ın özel hayatında başka insanlar da oldu. Ama o, sadece işiyle gündeme gelmek istediğinden bunu dile getirmedi.”

 

 

İlgili Haberler