ÜNİVERSİTEYİ ŞOK EDEN SOYGUN

ÜNİVERSİTEYİ ŞOK EDEN SOYGUN

Onkoloji Merkezi'nin duvarını delip içeri girerek kemoterapi eczanesinden 38 bin 295 lira değerindeki ilaçları çaldı.Olay geçen 28 Aralık...

Eskişehir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Onkoloji Merkezi'nin duvarını delip içeri girerek kemoterapi eczanesinden 38 bin 295 lira değerindeki ilaçları çaldı. Soygun olayında ilginç ve acı olan ise, kanser ilaçlarını çalanların aynı yerde bulunan daha pahalı diğer ilaçlara dokunmayıp ihtiyaçlarının olduğu ilaçları alması oldu. "Soygun aydınlanırsa büyük ihtimalle altından bir dram çıkacak yorumları" yapılıyor.

KANSER İLAÇLARI SOYGUNU

Olay geçen 28 Aralık Pazar günü sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. ESOGÜ Meşelik Kampüsü'nde bulunan Prof.Dr.Servet Bilir Onkoloji Merkezi'nin duvarını delip içeri giren hırsız ya da hırsızlar, Kemoterapi Eczanesi buzdolabından daha çok hemotoloji hastalarının kullandığı 38 bin 295 lira 80 kuruş değerindeki kemoterapi ilaçlarını alıp kaçtı.

DAHA PAHALI İLAÇLARI ALMADILAR

ESOGÜ Hastanesi yetkilileri hırsızların küçük bir market poşetinin içini dolduracak kadar olan ilaçları çaldıklarını, aynı yerde bulunan daha pahallı ilaçların ise alınmadığı söyledi. Yetkililer 3 ayrı noktadaki güvenlik kamerası görüntülerinin polise teslim edildiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı