ÜLKE YANIYOR O KURDELE KESİYOR

ÜLKE YANIYOR O KURDELE KESİYOR

Askerlerimiz şehit edilirken,açılım mimarları kurdele kesiyor

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde caddede yüzleri maskeli 2 teröristin silahlı saldırısına uğrayan askerler Ramazan Gülle, Yunus Yılmaz ve Ramazan Köse başlarına sıkılan kurşunlarla ağır yaralandı. Askerlerden 2'si olay yerinde, biri de kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

DAVUTOĞLU VE BAKANLARI AÇILIŞTA 

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara’dan özel uçakla Kayseri’ye gelerek Erciyes Üniversitesindeki toplu açılış törenine katıldı. Ahmet Davutoğlu’nu Erkilet Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve il protokolü karşıladı.

ÜÇ ASKER ŞEHİT OLURKEN DAVUTOĞLU HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİYORDU

Başbakan Davutoğlu daha sonra Erciyes Betül-Ziya Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi’nde düzenlenen toplu açılış, temel atma ve protokol imza törenine katıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, törenin yapıldığı Erciyes Üniversitesi Genom ve Kök Merkezi’ne gelişinde Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Keleştemur ve merkez çalışanları tarafından karşılandı. Davutoğlu, merkez çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hatırlanacağı gibi,Davutoğlu'nun yerine geçtiği eski Başbakan Tayyip Erdoğan'da ,52 vatandaşımızın katledildiği Reyhanlı'da gerçekleştirilen terör saldırısından hemen sonra ABD 'ye gitmişti.