UEFA'ya Aziz Yıldırım'dan Kötü Haber

UEFA'ya Aziz Yıldırım'dan Kötü Haber

UEFA'ya Aziz Yıldırım'dan kötü haberler gelemeye devam ediyor.

UEFA kulislerine yansıyan bilgiye göre, UEFA halen gerekçeli kararını hazırlayamadı ve tedirgin bekleyiş sürüyor. Bilindiği gibi 3 Temmuz Federasyonunun Galatasaraylı üyeleri savcılık iddianamesi hazır olmasına rağmen UEFA'ya polis fezlekesini göndermişler ve UEFA'da ilk defa böyle bir polis fezlekesine dayanarak Fenerbahçe'ye ceza vermişti. Dönemin Galatasaraylı Federasyon üyelerinin büyük gayretiyle verilen bu ceza'yı CAS'da onamış ancak gerekçeyi halen açıklamadı. CAS'ın gerekçeli kararı açıklayamamasının en önemli sebebi ise Türkiye'de ki Yargıtay sürecinin devam ediyor olması.
 
Türkiye'deki yargı sürecine dayanarak Fenerbahçe'ye ceza veren UEFA'yı, Yargıtay tarafından bu dava bozulursa oldukça zor ve sıkıntılı bir süreç bekliyor.Şayet Türkiye'de ki yargı Aziz Yıldırım'ı aklarsa yargıya dayanarak karar veren UEFA'nın ne yapacağı merakla bekleniyor.
 
Öte yandan Kongre'ye hazırlanan Fenerbahçe'de, 2010-2011 Şampiyonluğunu şike yaparak alındığına, kupanın Trabzonspor'a verilmesinin gerekliliğine inanan ve en enteresanı Fenerbahçeli olduğu iddia edilen Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Mehmet Ali Aydınlar'ı ilk olarak aynı düşüncede olduğu iddia edilen Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen destekledi. 
 
Kongre süreci yaklaşırken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ise tekrar Başkan olması yönünde verilen destek günden güne büyüyor. Son olarak Kürek şubesi 1200 oyun Aziz Yıldırım'a verileceğini açıkladı.