Twitter'ın Son Bombası..!

Twitter'ın Son Bombası..!

Twitter da takipçisi çok olan hesaplara ve Fenomen olan hesapların sahiplerine e-mail yolu ile ulaşan ve hesapları yüksek paralar karşılığı pazarlıksız satın almak isteyen bir grup ortaya çıktı.
Bunlara örgüt diyebilirmiyiz? Bunlar nasıl bir örgüt?

Fenomen hesap sahiplerine yollanılan e-mail gizlilik içinde sürdürülen bir sosyal medya hesap avcılığını gözler önüne serdi. Belli ki bu güne kadar sosyal medyayı küçümseyen, ciddiye almayanlar uyanmış ve geç kaldıkları zamanın telafisi için ellerindeki maddi olanakları seferber etmişler.

Görüştüğümüz Fenomen arkadaşlar okuduklarında şaşırdıkları e-mailler için; Sosyal medyada belli bir statüsü ve takipçi kitlesi olan Twitter kullanıcıların hesaplarını para karşılığı satın alıp kendi amaçları doğrultusunda kullanmayı hedeflediklerini iddia ettiler.
 
İşte o e-mail de yazılanlar:
 

Gönderen: "Sosyal Medya Ekip" [email protected]  
Tarih: 9 Haz 2013 05:06
Konu: Satılık Twitter Hesapları Aranıyor ( 125 bin Lira Bütçe Ayrıldı)

Sosyal medya araçlarından Twitter hesapları satın alınacaktır. Şu an ayrılan bütçe 125 Bin TL'dir. 500 bin 600 bin takipçisi olan hesaplar da eğer hesaplarını satmak isterlerse mutlaka acele iletişime geçelim.10 bin altı takipçisi olan twitter hesapları satın almayı düşünmüyoruz.
 
Pazarlık yapmak için zamanımız yetersiz, lütfen ne kadara verebiliyorsanız fiyatını direk söyleyiniz. Verilen fiyat bizim için uygun değilse dönüş yapılmayacaktır ve şu fiyata alırız bu fiyata alırız, biraz indirim yap gibi tekliflerle dönüş yapmayacağız. Fiyatı uygun olan hesaplara dönüş yapılıp ödeme seçenekleri konuşulacaktır.
@SosyalMedyaEkip sadece aracıdır, hesapları @SosyalMedyaEkip satın almayacaktır, ödeme seçenekleri konuşulurken bu bilgiler verilecektir ama satın alan kurum ya da kişiler kesinlikle gizli kalacaktır, hesaplarını satmak üzere anlaşacaklarımızın satın alan kurum ya da kişileri öğrenme çalışmamasını rica ederiz. Ödemeler bizim tarafımızdan aracı olarak yapılacaktır.
 
Bu e-maile ne kadar hızlı dönüş yaparsanız iyi olur.
 
Not: Her türlü içerik de tweet paylaşan hesap alınabilir, farketmez.
Hesapların daha önce kaç kere suspended yediğini de mutlaka yazınız.
Ortalama RT sayısını ve saire bizim analiz ettiğimizde anlayabileceğimiz bilgileri yazmanıza gerek yok.