TUNCELİ'DE POLİSİN KUŞKULU ÖLÜMÜ

TUNCELİ'DE POLİSİN KUŞKULU ÖLÜMÜ

Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu illerinde görevli asker ve polisler arasında yaygınlaşan kuşkulu intihar olayına bir polis daha eklendi


POLİS MEMURU KURTARILAMADI

Son intihal olayı ise yine kuşkulu bir şekilde Tunceli'de gerçekleşti.Ayrıntıları bilinemeyen bir şekilde bugün beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar girişiminde bulunan ve ağır yaralanan Ali Türköz isimli polis memeuru, tedavi altına alındığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İleri sürülen iddiakar arasında Polis memurunun bıraktığı notta "maddi sıkıntı" yaşadığını yazdığı da var.

BAŞINA TEK EL ATEŞ ETTİ İDDİASI

Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'nde görev yapan ve eşi de kendisi gibi polis olan Ali Türköz, bugün özel otomobiliyle Uğur Mumcu Parkı'na giderek aracını Munzur Çayı kıyısına park etti. Türköz, otomobilin içinde beylik tabancasıyla başına tek el ateş etti. Silah sesi üzerine olay yerine gidenler polisi yaralı görünce hemen ambulans çağırdı. Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Türköz, ameliyata alınırken, durumunun ciddi olduğu belirtilmişti.

EŞİDE KENDİSİ GİBİ POLİS MEMURU

Eşinin de Tunceli Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu belirtilen 9 aylık 1 çocuk babası Türköz'ün intihar etmeden önce otomobilinin içinde bir not bıraktığı ortaya çıktı. Türköz'ün notta intiharının ailevi nedenlerden değil, maddi sorunlardan kaynaklandığı yönünde yazdığı öğrenildi.Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı