TTNET'ten öğrenciye limitsiz internet

TTNET'ten öğrenciye limitsiz internet

TTNET'ten öğrenciye limitsiz internet

TTNET, üniversitelilere telefon bağlantısına gerek olmadan ücretsiz modem ile limitsiz internet fırsatı sunduğunu duyurdu.

TTNET'ten yapılan açıklamada kampanyadan yararlanan üniversitelilere, dışarıda limitsiz TTNET WiFi bağlantısının yanı sıra, English Time İngilizce kurslarında yüzde 70'e varan indirimler de verileceği de bildirildi.


Açıklamada, üniversitelilerin istek ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan, 12 ay boyunca limitsiz TTNET WiFi hizmetinin ve modemin dahil olduğu bu kampanya ile Yalın NETLİMİTSİZ paketi ayda 51,90 TL'ye sunulacağı, Yalın NETLİMİTSİZ Paketi ile aylık 4,90 TL olan Tivibu Web Maxi'den ilk üç ay boyunca ücretsiz faydalanabilecekleri kaydedildi.


Verilen bilgiye göre, üniversiteliler, hem evlerinden hem de dışarıda kampanya kapsamında seçecekleri Yalın İnternet Paketi ile 7000'e yakın WiFi noktasında internete limitsiz ve kolayca bağlanabilecekler. Ayrıca kampanya ile üniversite öğrencilerine English Time'dan TOEFL kurslarında yüzde 50, genel İngilizce eğitim kurslarında ise yüzde 70'e yakın indirim avantajı sunulacak.