TERK EDİLEN KOCA DEHŞET SAÇTI

TERK EDİLEN KOCA DEHŞET SAÇTI

Aksaray'da Hakan Özbulduk'un, eşi Gonca Özbulduk ile kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'yı öldürüp, kayınvalidesi Sevda Yazgı'yı yaraladığı olayda pompalı tüfek değil, tabanca kullandığı belirlend

EŞİNİ, BEBEĞİ EMZİRİNKEN VURMUŞ

Aksaray'da Hakan Özbulduk'un, eşi Gonca Özbulduk ile kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'yı öldürüp, kayınvalidesi Sevda Yazgı'yı yaraladığı olayda pompalı tüfek değil, tabanca kullandığı belirlendi, olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Buna göre olay şöyle gelişti:

ÇOCUKLARINI ALIP ANNESİNİN EVİNE GİTMİŞ

Kayseri'de oturan Gonca ve Hakan Özbulduk çiftinin aralarında bir süredir geçimsizlik olduğu, en son iki hafta önce Gonca Özbulduk'un 3 çocuğunu alarak evi terk ettiği, Aksaray'da oturan annesinin yanına yerleştiği belirtildi.

EVE DÖNME İSTEĞİNİ KABUL ETMEYİNCE

Dün akşam eşinin ve çocuklarının eve dönmesi için Aksaray'a gelip kayınvalidesinin evine giden Hakan Özbulduk, kapıyı açan Sevda Yazgı ile tartıştığı "Kızım ve torunlarım artık benim yanımda kalacak" demesi üzerine zorla içeri girdi. O sırada 6 aylık oğlu Ayaz'ı kucağında emziren Gonca Özbulduk da eve dönme isteğini kabul etmeyince Hakan Özbulduk tabancasını çekip 4 el ateş etti. Kanlar içinde kalan Gonca Özbulduk yere yığılırken, kurşunlar şans eseri bebeğe isabet etmedi. Babalarının annesini öldürmesine tanık olan 9 ve 11 yaşlarındaki 2 çocuk da korkup kaçarak canlarını kurtardı.

GELİN BENİ ALIN

Kayınvalidesi Sevda Yazgan'a da ateş edip evden çıkan Hakan Özbulduk, silah seslerini duyup koşarak eve gelen kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgan'a da ateş edip etti. Onu da öldürdükten sonra kaçan Hakan Özbulduk, jandarmayı arayıp ''3 kişiyi vurdum. Gelin beni alın'' diyerek adresini verip teslim oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı