Tel Aviv'i yerle bir ederiz

Tel Aviv'i yerle bir ederiz

Suriye ordusundan üst düzey bir komutanı Suriye'ye saldırıldığı takdirde Tel Aviv’i yerle bir edeceklerini vurguladı.

Şam'da bulunan Fars Haber Ajansı muhabirine konuşan Suriyeli bir ordu komutanı, Suriye ordusunun her türlü muhtemel saldırıya karşı tam teyakkuzda olduğunu belirtti.

Saldırının sınırlı olacağını düşündüklerini belirten Suriyeli komutan, Suriye'ye saldırmanın, korsan İsrail'in mahvına davetiye çıkarma anlamına geldiğini ifade etti. Amerika ve avenelerine karşı ülke savunmasının her Suriyeli vatandaş için bir şeref olduğunun altını çizen komutan, bunu şimdiye kadar yeterince test ettiklerini belirtti.

Suriyeli komutan, ülkesine saldırıldığı takdirde korsan İsrail'in de yanacağından emin olduklarını, böyle bir saldırı durumunda Suriye'nin komşularının da savaşa bulaşmak zorunda kalacağını, bunun da bizzat İsrail ve ABD tarafında yıllardır korkuyla beklenen “Kıyamet Senaryosu” na dönüşmesinin kaçınılmaz lığı olduğunu vurguladı.

Komutan, ülkesinin dört beş füzeyle, bir kaç gün bombardımanla yıkılacak bir ülke olmadığını, bunu deneyenlerin de, onlara yardım edenlerin de, ummadıkları ağır bedeller ödemeye hazır olmaları gerektiğini kaydetti.