Tartıştığı gelinine ve dünürüne kurşun yağdırdı

Tartıştığı gelinine ve dünürüne kurşun yağdırdı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde aile arasında yaşanan tartışma sırasında bir kişi, gelinine ve dünürüne kurşun yağdırdı

Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak’ta ikamet eden oğlu ve 25 yaşındaki gelinini ziyarete gelen 55 yaşındaki adam arasında, genç kadının, kayınvalidesini eve almaması ve eşinin ilk evliğinden olan iki çocuğunu istememesi konusunda tartışma çıktı.

Gelin ile kayınbabası arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine taraflar şikayet üzerine karakolluk oldu. Karakoldaki işlemlerin ardından taraflar evlerine dönerken, adam yaklaşık iki saat sonra silahını alıp, yeniden gelini ve oğlunun evine gitti.
 
KURŞUN YAĞDIRDI


Kayınbaba, bu sefer de gelini ile tartışmayı öğrenip, kızının evine gelen 54 yaşındaki baba ile tartışmaya başladı. Evin önünde devam eden tartışma sırasında adam, üzerindeki tabanca ile gelini ve dünürüne kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sonucunda kadın ile babası, bacaklarına isabet eden kurşunlar sonucunda yaralandılar.
 
HAYATINI KAYBETTİ


Yaralanan kadın ve babası, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Kadın ve eşinin ikinci evlilikleri olduğu ve yaklaşık iki ay önce evlendikleri, adamın ilk evliliğinden olan iki çocuğunu genç kadının istemediği öğrenilirken, yaralı gelin ve babası İnegöl’deki ilk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edildi. Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’nde tedavisi süren kadının babası, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

posta

 

 

İlgili Haberler