TAKSİM'DE POLİSE KALEŞNİKOFLU TUHAF SALDIRI

TAKSİM'DE POLİSE KALEŞNİKOFLU TUHAF SALDIRI

Taksim'de akıllara zarar bir olay meydana geldi. Türkiye'nin polis sayısı en yoğun bölgesi olarak bilinen Taksim'de polis saldırı yapıldı,işin tuhaf tarafı ise;

 Ateş açan kişi silahı olay yerinde bırakarak kaçtı. Saldırganın görgü tanıkları tarafından kadın olduğu ileri sürülürken, nasıl izini kaybettirdiği bir türlü anlaşılamadı. Sonradan ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde ise bir erkeğinde olay yerinden ara sokaklara doğru büyük bir hızla kaçtığı görülüyor ancak ateş eden kişinin olup olmadığı netleşmedi.

POLİS KAYNAYAN TAKSİM'DE İZİNİ KAYBETTİRDİ

Taksim Meydanı'ndaki sular idaresinin önünde bekleyen Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne ait SES aracına bir kadın Kalaşnikof (AK47) ile ateş etti. Silahı olay yerinde bırakan saldırgan Tarlabaşı yönüne doğru kaçtı ve ara sokaklarda izini kaybettirdi. Araçta kurşun delikleri görüldü. Saldırısı sırasında ölen ya da yaralanan olmazken çevrede güvenlik önlemi alan polis, silahın üzerini naylon poşet ile kapattı. Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre 1,60 boylarındaki kadının sarı saçlı olduğu öğrenildi. Polisin, kaçan kadını arama çalışmaları sürüyor.

OLAYIN ARDINDAN DHA MUHABİRİ ANLATIYOR

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

BİR ERKEK BÖYLE KAÇARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

video-galeri-font-011.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı