Takla atan Ferrari'yi kullanan Burak Yılmaz'a kötü haber

Takla atan Ferrari'yi kullanan Burak Yılmaz'a kötü haber

Trabzonsporun Milli Futbolcusu Burak Yılmaz Sarıyer'de takla atarak başka bir araca çarpan Ferrari'yi kullandığı ve olay yerinden kaçtığı ortaya çıkmıştı ama sigortadan kötü haber var.

Sarıyer'de takla atarak başka bir araca çarptıktan sonra aracın içinden çıkarak ortadan kaybolan Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın pert haline getirdiği aracın kime ait olduğu ortaya çıktı


Lüks otomobilde büyük çapta maddi hasar oluşurken Burak Yılmaz kazayı yara almadan atlattı.

SİGORTADAN KÖTÜ HABER

Kazayı yapan Yılmaz'a olay yerini terk etmekten 206 TL ceza kesilecek ancak, kaza sırasında alkollü olup olmadığı belirlenemeyecek. Uzmanlar bu durumda sigortanın hasarları karşılamayacağı görüşünde. Burak'ın kaza yaptığı Ferrari'nin Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın ortak olduğu galeriye ait olduğu ortaya çıktı.

OLAY YERİNİ ÇOK HIZLI TERKETTİ

İstanbul'da 05.00 sıralarında kaza meydana geldi. Lüks spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Habertürk'ün aktardığına göre araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlattığı sanılan sürücü, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı.

BURAK YILMAZ MI KULLANIYORDU

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her ters dönmüş haldeki lüks otomobil ile cipin içini kontrol etti. Ne polis ne de itfaiye, araçta ve çevrede sürücüyü bulamadı.

AMBULANS SORDUM İSTEMEDİLER

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. 'Ambulans ister misiniz?' diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. 

SELÇUK İNAN GELDİ ALDI

Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan'la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.

SOSYAL MEDYADAN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞLAR

Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

Polis ekipleri, lüks aracın sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlattı.

 

 

670x335-2-001.jpg

 

İlgili Haberler