Söz Konusu Galatasaray Olunca Yalan Haber'de Yapılır

Söz Konusu Galatasaray Olunca Yalan Haber'de Yapılır

Türkiye'de Gazeteciliğin ne kadar ucuz yapıldığına örnek vermekle bitmez. Sıcağı sıcağına bir örnek ensonhaber.com'un haberi.

Evet sözkonusu Galatasaray olunca nedense yalan haber ya da manipülatif haber yapmak gayet normal sayılıyor. 3 temmuz 2011'den beri Fenerbahçe ve taraftarlarına karşı her türlü yalan haberin halen mübah sayıldığını zaten biliyoruz ama bu haberi yapanlarda nasıl bir vicdan, iş ahlakı ve insanlık olduğunu daha çözemedik. 

Ensonhaber.com adlı internet gazetesi ise bunun son örneği. Fenerbahçe taraftar oluşumu 12numara.org'un attığı "Please!!! Stop!!! @realmadrid #direncimbom" tweetini bile öyle bir haber yapıyorlar ki, haberin başlığına bakan sanki bir insanlık suçu işlenmiş zanneder. Adı geçen bu sitenin diğer bir haberine (Real Madrid- Galatasaray maçı sonrası Twitter geyikleri haberine) baktığınızda ise Galatasaray ile dalga geçilen bir çok Tweet'e yer verilmiş.

Eğer bir olaya karşı tepki veriyorsanız tutarlı olup bu olayı yapan herkese tepki göstereceksiniz. Önce Fenerbahçe taraftarlarına sadece Please!!! Stop!!! yazdıkları için ortalığı ayağa kaldırıp sonra Twitter geyikleri adı altında daha beterini yapmayacaksın. 


İŞTE O ÇİRKİN HABER