Soner Yalçın sunucu oldu!

Soner Yalçın sunucu oldu!

Soner Yalçın Ulusal Kanal'a sunucu oldu. Yalçın, "Televizyon Gazetesi" programını bugün Halil Nebiler'le birlikte sundu. Gazete başlıklarını ve gündemi değerlendiren Yalçın, "Gazeteciliğe saldırı bir araç. Asıl hedef TSK ve Mustafa Kemal" dedi.

Odatv sahibi Soner Yalçın Ulusal Kanal'da sunucu oldu. Halil Nebiler, Televizyon Gazetesi programını bugün Gazeteci-yazar Soner Yalçın'la birikte sundu. 
Yalçın, gazetelere yansıyan başlıkları ve gündeme ilişkin gelişmeleri Nebiler'le birlikte izleyicilere aktardı. Soner Yalçın, Başbakan Erdoğan'ın "Ulusalcılar önümüzü kesemeyecek" çıkışına yanıt verdi. Odatv Davası'nda kısa bir süre önce tahliye edilen Yalçın, asıl hedefin gazeteciler değil, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Kemalizm olduğunu vurguladı.

"Evet kötü birşeydir gazeteciler böyle bir tertiple içeri atılması ama asıl hedefin ne olduğunu bileceksin balyozdur Türk Silahlı Kuvvetleridir yeni dünya düzenine uyum sağlamak için o Kemalizm üniformasını çıkarımn diyorlar, Mustafa Kemal'i çıkarın diyorlar. Bunlar peygamber ocağını paralı ocak haline getiriyorlar."
Ergenekon tertibinin asıl amacının yıllar önce Doğu Perinçek tarafından dile getirildiğini söyledi.
"Bu ülkede öncü olmak çok zor Doğu Perinçek ergenekon sürecinin ne olduğunu ilk ortaya koymuş biridir."