SON DAKİKA Galatasaray  Sneijder'den Vaz mı Geçiyor ?

SON DAKİKA Galatasaray Sneijder'den Vaz mı Geçiyor ?

Aslan İnter ile anlaştı, İtalyanlar'ın başkanı Moratti bile, “Sneijder profesyonelliğin gereği olarak artık karar vermeli” diyor. Ancak ne Hollandalı'dan ne menacerinden ses çıkmıyor, Sarı-Kırmızılı taraftarlar gerildikçe geriliyor.

Galatasaray yönetimini ikiye böldü
15.01.2013 13:01
 
 
Sneijder'in Galatasaray ile süren tartışmalı transfer flörtü, spor kamuoyunun bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor.
 
Ancak önceleri transferine bitti gözüyle bakılan Hollandalı yıldızın kararını vermekte nazlanması ve süreyi uzatması, G.Saray Yönetimi'nde çatlak sesler çıkmasına neden oluyor. 
 
Sneijder'in sürekli zaman geçirmesi sarı kırmızılı birçok yöneticinin de sabrı taşırmış durumda. Yönetimin en tecrübeli isimlerinden Refik Arkan'ın "Sneijder'in transferinin yüzde 95 bitti" açıklamasının üstünden de 2 gün geçmesine karşın bu transfere nokta konulamaması, Ünal Aysal Yönetimi'nde birçok ismi fazlasıyla germiş durumda.
 
Transferden Vaz Geçelim
 
Sarı kırmızılı yöneticilerden birçoğu, Sneijder'in işi yokuşa sürmesi sonrasında karşı bir duruş sergilenmesi gerektiği ve bu transferden vazgeçilmesi gerektiği görüşünde. Bir yönetici ise Sneijder'e verilen astronomik rakama kesinlikle karşı olduğunu vurgulayıp, bu transferden hemen vazgeçilmesini fikrinde. 
 
G.Saray Yönetimi'nde birçok kişinin Sneijder'den sıtkı sıyrılmış durumda, yönetim kurulunda bu transferle ilgili bir oylama yapılsa büyük bir olasıklıkla transferden vazgeçilebilir. Ancak başkan Ünal Aysal'ın ısrarı Hollandalı yıldızın kaprisine göz yumulmasına neden oluyor. Ünal Aysal'ın taraftar ile Fatih Terim'e verdiği bir yıldız sözünü tutmak ve bizzat açıkladığı transferi gerçekleştirmek isteği, Sneijder transferini hala canlı tutuyor. Belki Senijder'in transferi kısa bir sürede içinde gerçekleşecek ancak son bir haftada yaşananlar Galatasaray Yönetimi'nin çoğunluğunu Sneijder karşıtı yapmış durumda.
 




F.Bahçe Sneijder için devrede!

Aslan İnter ile anlaştı, İtalyanlar'ın başkanı Moratti bile, “Sneijder profesyonelliğin gereği olarak artık karar vermeli” diyor. Ancak ne Hollandalı'dan ne menacerinden ses çıkmıyor, Sarı-Kırmızılı taraftarlar gerildikçe geriliyor.
 
Cim Bom en son, “24 saat süre... Yoksa bize göre plan yapmayın” dedi, resti çekti. Ancak Galatasaray kulislerini alt üst eden iddia bambaşka: Fenerbahçe devreye girdi, menaceri işi ağırdan almaya başladı, kriz kapıda!
 
Protokol bile yapıldı ama...
 
Sneijder’de son dönemin en hareketli saatleri yaşanıyor... İnter ile anlaşan ve 21 Ocak’a kadar protokol dahi yaptığı bilinen Galatasaray, günlerdir haber beklediği Hollandalı’nın tavrından çok rahatsız oldu. Transfer için kesenin ağzını açan, birçok özel isteği de karşılamaya hazır olan Cim Bom’un kurmayları, menaceri Soren Lerby ve yıldıza restini çekti.
 
Moratti de kesti-attı
 
Galatasaray, “24 saat içerisinde bize olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapın. Aksi takdirde Galatasaray’la ilgili kariyer planlaması yapmaktan vazgeçin” mesajı gönderdi. Moratti’nin sözleri de oyuncusuyla ilgili ultimatom niteliğindeydi. İnter başkanı, İtalyan gazetecilere, “Sneijder profesyonelliğin gereği olarak artık karar vermeli” ifadelerini kullandı.
 
Son anda gündeme girdi
 
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, “Neden uzuyor?” diye düşünürken, Galatasaray kulislerinde konu bambaşka bir boyut kazandı. İddialara göre Fenerbahçe de devreye girdi, Sneijder ve menaceri o nedenle uzatıyor, en azından ücretini katlamak istiyor. Artık zaman daraldı. Fenerbahçe’nin tavrı için de, Sneijder’in kararı için de. Türkiye nefesini tuttu, son dönemlerin en karmaşık transferinin finalini bekliyor.