Sneijder transferinde "dev" çalım

Sneijder transferinde "dev" çalım

Inter Başkanı ibre ManU’ya kayarken hemen Ünal Aysal’ı aradı. “Benim dostumsun ve sana söz verdim. Hafta sonu burada olun ve Sneijder transferini bitirin” dedi.

YILIN transfer bombasını patlatan Galatasaray, Wesley Sneijder’e sarı kırmızılı formayı giydirip taraftarının yüzünü güldürdü. Hollandalı yıldızın transferinin perde arkasında ise birbirinden ilginç gelişmeler yaşanırken, son dakikada Sneijder için Manchester United’ın da devreye girdiği ortaya çıktı. Transferin son günü Galatasaray yönetiminin yüreğini ağzına getiren gerçek, Inter Başkanı Massimo Moratti farkı ile çözüme kavuştu. Moratti, Ünal Aysal’a verdiği söz için Manchester United’a “Hayır” dedi.

BU TRANSFERİ BİTİRİN

CUMARTESİ gecesi Manchester United gizli bir operasyon ile Wesley Sneijder için harekete geçti. Kırmızı Şeytanlar, önce Inter ile masaya oturup transferi bitirmek istedi. Hollandalı için Galatasaray’ın ödeyeceği paranın aynısını yani 7.5 milyon Euro’yu teklif ettiler Sneijder’e ise Milano’daki görüşmede teklif edilen para Galatasaray’ın önerdiğinden 2 milyon Euro daha fazla oldu. ManU, Sneijder’a Inter’de aldığı 6 milyon Euro’luk garanti ücreti ödemeyi de taahhüt etti.

İbre bir anda İngilizlere kayıyor derken, Moratti iş dünyasındaki yakın dostu Başkan Ünal Aysal’ı aradı ve “Hafta sonu burada olun ve bu transferi bitirin” dedi. Ayrıca da Manchester United’ın da çok gizli Sneijder operasyonunu sarı kırmızılılara iletti.

DİĞER KULÜPLERE DE ÇALIM ATILDI

MORATTİ, ManU CEO’sunun yaptığı teklife ise “Ünal Aysal benim dostum. Aysal’a söz verdim. Ve Galatasaray ile de yapmış olduğumuz bir kontrat var. Sneijder ya Galatasaray’a gider ya da Inter’de kalır” cevabını verdi. Moratti özetle, Manchester United’a “Hayır” diyerek Sneijder’ın Galatasaray’a gelmesinde çok büyük pay sahibi oldu.