SİYASET DÜNYASINDAN MUSTAFA KOÇ İÇİN TAZİYE MESAJLARI

SİYASET DÜNYASINDAN MUSTAFA KOÇ İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Siyaset dünyası, İşadamı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi nedeniyle mesaj yayınladılar.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç'un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim" derken Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Mustafa Koç'un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır" dedi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "İş dünyamızın duayeni, başarılı, enerjik ve üretken bir evladımızı, Mustafa Koç'u kaybettik; Üzüntülüyüz" dedi. 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Twıtter hesabından işadamı Mustafa Koç'un hayatını kaybetmesi nedeniyle yayınladığı mesajında, "Ülkemizin değerli işadamlarından Mustafa Koç'un ani vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, başta eşi ve çocukları olmak üzere Koç ailesine, Koç Holding çalışanlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum" dedi. 

"MUSTAFA KOÇ'UN VEFATI TÜRK İŞ DÜNYASI İÇİN BÜYÜK KAYIPTIR"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Mustafa Koç'un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır. Kendisine Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. 

"MUSTAFA KOÇ'U KAYBETTİK; ÜZÜNTÜLÜYÜZ, AİLESİNE SABIR DİLİYORUM"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "İş dünyamızın duayeni, başarılı, enerjik ve üretken bir evladımızı, Mustafa Koç'u kaybettik; Üzüntülüyüz, ailesine sabır diliyorum" dedi. 

"MUSTAFA KOÇ'A ALLAH'TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM" 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk. Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İşadamı Mustafa Vehbi Koç'un vefatı nedeniyle ailesine gönderdiği taziye mesajında, "Türk iş dünyasının önemli isimlerinden evladınız sayın Mustafa Vehbi Koç'un ani ve elim bir şekilde vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, başta şahsınız olmak üzere tüm kederli aile fertlerine baş sağlığı diliyorum" dedi. 

"MUSTAFA KOÇ'UN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ ÖĞRENMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM" 

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, Twıtter hesabından yayınladığı mesajında, "Mustafa Koç'un hayatını kaybettiğini öğrenmenin üzüntüsü içindeyim. Türkiye ve dünyanın her yerinden dostları için büyük kayıp" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı