ŞIRNAK'TA JANDARMA PKK ÇATIŞMASI

ŞIRNAK'TA JANDARMA PKK ÇATIŞMASI

Bugün akşam saatlerinde, kalabalık bir PKK'lı grubu, merkez Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugayı'na sızma girişiminde bulundu

ŞIRNAK Merkez Çakırsöğüt 1'İnci Jandarma Komando Tugayı'na akşam saatlerinde sızma girişiminde bulunan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

JANDARMA TUGAYINA SIZMA GİRİŞİMİ

Bugün akşam saatlerinde, kalabalık bir PKK'lı grubu, merkez Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugayı'na sızma girişiminde bulundu. Güvenlik güçlerinin farkettiği PKK'lı grup, bu durumu anlayınca geri çekilmek zorunda kaldı. Geri çekilen PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla Çakırsöğüt Tugayı'na bağlı bir komando timi harekete geçti.

ZAMAN ZAMAN ÇATIŞMA SESLERİ GELİYOR

Operasyon başlatan komandolarla PKK'lılar arasında zaman zaman çatışma yaşandığı belirtilirken, operasyona havadan da tamamı yerli üretim olan Atak taarruz helikopterleri de destek verdi. Güvenlik güçleri ile PKK'lı grup arasında yaşanan çatışmada silah sesleri, kent merkezinden de duyuldu.

3 AYRI YERDE YANGIN DEVAM EDİYOR

Öte yandan Cudi, Gabar, Çırav, Besta ile Kilise Dağı'nda çıkan yangınlar devam ediyor. Merkez ve kırsal alandaki yangınlara, güvenlik nedeniyle müdahale edilemiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı