Sinan Akçıl fena rezil oldu

Sinan Akçıl fena rezil oldu

Şarkıcı Sinan Akçıl, sahip olduğu hesaptan kendisi hakkında yorumda bulundu ortalık yıkıldı.

Kendisini yerli Justin Bieber olarak gören ve yaşadığı aşklarla sürekli olarak magazin dergilerinde yer bulan şarkıcı Sinan Akçıl, yaptığı hareketle sosyal medyanın diline düştü. En son Ebru Şallı’yla ilişkisiyle gündeme gelen Sinan Akçıl, bu defa sosyal medyada yaptığı hata ile gündemde. Beyaz TV’de yayınlanan magazin programına konuk olan Akçıl, programın sunucusu Ceren Akdağ’ın instagram paylaşımının altına, kendisine sevgi cümleleri kuran bir yorum yazdı. Akçıl sahte hesaptan yapacağı bu yorumu yanlışlıkla kendi hesabından yapınca, sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

sinan-ic

Sinan Akçıl’ın kendi hesabı üzerinden yine kendisini övdüğünü gören kullanıcılar kısa sürede bu durumu tiye alan çok sayıda paylaşımda bulundu. Sinan Akçıl’ın rezil olmasına neden olan bu gelişme sonrası yapılan paylaşımlar şöyle oldu:

sinan-ic-3

sinan-akcil-ic-6

SİNAN AKÇIL’DAN AÇIKLAMA
Şarkıcı Sinan Akçıl, kendi hesabından yine kendisiyle ilgili yorum yaptığı şeklindeki haberlere şu şekilde bir açıklama getirdi. Hesaplarının hacklendiğini söyleyen şarkıcı. Hackerlerin hesabını ele geçirdiğini bu hesap üzerinden yorumlarda bulunduğunu söylerken, kendi hesabından yine kendisi için yazdığı övgü dolu satırlardan bahsetmemiş. İşte Sinan’ın o paylaşımı:

sinan-akcil-ic-yy

sözcü

İlgili Haberler