SENEM KUYUCUOĞLU UYUŞTURUCU TEDAVİSİ İÇİN HASTANEDE

SENEM KUYUCUOĞLU UYUŞTURUCU TEDAVİSİ İÇİN HASTANEDE

‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Kuyucuoğlu, “Cape Town’daki fotoğraflarımı görünce midem bulandı. Kendime bakamadım” dedi

Ünlü manken uyuşturucu tedavisi için hastanede


Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından hakkında işlem yapılan Senem Kuyucuoğlu, tedavi görmek için hastaneye yatırıldı.
Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika'dan 6 gün önce dönen Kuyucuoğlu'nun savcılıkta ifade verdiği öğrenilirken, tedavi edilmeyi talep eden Kuyucuoğlu'nun İstanbul'da özel bir hastaneye bugün yattığı belirtildi.


Manken Senem Kuyucuoğlu, Cape Town’da ortaya çıkan fotoğraf ve görüntüleriyle ilgili ilk kez konuştu. ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olan Kuyucuoğlu, arkadaşı Mert Ortaç’ın medyaya sızdırdığı fotoğrafları gördüğünde midesinin bulandığını söyleyerek “İnsan ilk yaptığında kötü bir şey olduğunu anlamıyor. Kendime bakamadım” dedi. Ortaç’ın fotoğrafları sızdırma olayına açıklık getiren Kuyucuoğlu, “Kredi kartı dolandırıcılığı yaparak geçiniyordu. Bildiklerimi polise anlattım, kıyamet koptu” dedi.

 


Tolga Karel’in kendisine uyuşturucu temin etmediğini belirten Kuyucuoğlu, “Bana uyuşturucuyu Tolga temin etmedi. Sadece o ortamda teklif eden ilk kişiydi. Kimseyi suçlamıyorum” diye konuştu.
Defne uyuşturucudan öldü
2011’de hayatını kaybeden sunucu Defne Joy Foster’ın dosyasının tekrar incelenmesi gerektiğini söyleyen Kuyucuoğlu, “Onun yanında olan insanları ve bulunduğu durumu biliyorsam, Defne uyuşturucudan öldü. Sadece astım krizinden ölmedi” dedi.
Kuyucuoğlu, manken Şenay Akay’la lezbiyen ilişki yaşadığı iddialarına, “Onun hakkında kimse kötü konuşmasın. O benim ablam gibidir” cevabını verdi. Dün      ‘2. Sayfa’ programına ‘Skype’la bağlanan Mert Ortaç ise, “Senem’in yıldızının ilk parladığı dönemlerde Şenay Akay’la ev arkadaşı olarak yaşadıklarını biliyorum. Annesi ‘Benim kızımı Şenay bu hale getirdi’ der. Çünkü Senem, halen Şenay Akay’a âşık” iddiasında bulundu.