Şehit Aybüke Öğretmen'e çirkin saldırı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Şehit Aybüke Öğretmen'e çirkin saldırı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Batman'da PKK tarafından öldürülen Aybüke öğretmene Twitter'de Ak hesaptan yapılan çirkin saldırı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafına çirkin yorum yapan AKP'li hesaba tepki yağdı.

KARNE SEVİNCİ FOTOĞRAFINA ÇİRKİN SÖZLER

Batman'ın Kozluk ilçesinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın fotoğrafına AKP'lilerin kullandığı bir hesap tarafından "Keşke o kadar açık giyinmeseydi. Şehit sevabı kazanırdı" yorumu yapıldı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Hak yolu AK yolu' isimli bir hesap tarafından yapılan yoruma sosyal medyadan tepki yağdı. Skandal tweet'e ilk tepki Şenay Aybüke Yalçın'ın arkadaşı olduğunu söyleyen bir sosyal medya kullanıcısından geldi. 

1-267.jpg

BAŞINI KAPATIP HER HALTI YİYEN BİR KIZ DEĞİLDİ

'Aleyna' isimli sosyal medya hesabı "Aybükenin arkadaşıyım. Aybüke başını kapatıp her haltı yiyen bi kız değildi. Sizin kapalı teriminzden daha namuslu bi kızdı." diye yazdı.

Aleyna isimli hesabın tepki göstermesinin ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından skandal mesaja ilişkin yüzlerce tepki geldi.

1a-001.jpg

İlgili Haberler