ŞEHİT ATEŞİ ERZURUM'DA

ŞEHİT ATEŞİ ERZURUM'DA

O da; 'eskiye göre biraz düzeldi, iyileşmeler var' dedi. 'Allah yardımcın olsun' dedim ve telefonu kapattık. Milletimizin başı sağolsun"

ŞEHİT BABASI: MİLLETİMİZ SAĞOLSUN

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Orhan Dilekci'nin babası Mehmet Dilekci, "Milletimiz sağolsun" dedi.

EN SON DÜN KONUŞTUK

Diyarbakır'dan şehit haberini alınca Erzurum'a gelen ve merkez Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki kardeşinin evinde tavziyeleri kabul eden 10 çocuk babası Mehmet Dilekci şehit oğlu ile en son dün telefonla görüştüğünü söyledi.

YEMEK YİYORUM DEDİ

Baba Dilekci, "Oğlumun saat 15.30'da yaralı, saat 17.30'da da şehit haberini aldık. En son kendisi ile dün saat 10.00'da telefonla görüştüm. 'Nasılsın oğlum' diye hatırını sordum, 'Baba yemek yiyorum, 11'de vardiyeye gideceğim' dedi. Kendisine 'oğlum dikkatli ol, oralar nasıl' dedim. O da; 'eskiye göre biraz düzeldi, iyileşmeler var' dedi. 'Allah yardımcın olsun' dedim ve telefonu kapattık. Milletimizin başı sağolsun" dedi

Yaklaşk 20 yıl önce annesini kaybeden Orhan Dilekci'nin cenazesi yarın uçakla Erzurum'a getirilecek. Şehit Orhan Dilekci pazar günü Erzurum'un Uzundere ilçesinde toprağa verilecek.

 


 

 

Kaynak:Haber Kaynağı