ŞEHİT  ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ  OLDU

ŞEHİT ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırı sonucu nöbet kulubesinde nöbetçi olan kahraman bir Erimiz helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olmuş, bir Erimiz ise yaralanmıştır.

ŞEHİT ASKERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU Silopi'de nöbet kulübesine saldırıda yaralanan 2 askerden tedavi gördüğü Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olan askerin er Abdulhalit Aras olduğu belirtildi. Şehit Aras'ın Van nüfusuna kayıt olduğu öğrenildi.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda nöbet kulubesinde yapılan saldırıda yaralanan 2 askerden birinin şehit olduğunu açıkladı.

ROKETATARLI SALDIRI

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "04 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'da 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı (Silopi / ŞIRNAK) General Zeki DURNALIK Kışlası nöbet kulubesine Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ile silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırı sonucu nöbet kulubesinde nöbetçi olan kahraman bir Erimiz helikopter ile tahliye edildiği Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit olmuş, bir Erimiz ise yaralanmıştır.

ALÇAKÇA SALDIRI

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı