Şanlıurfa'da  barış randevusunda kan döküldü; 1 ölü

Şanlıurfa'da barış randevusunda kan döküldü; 1 ölü

Muhtarın yanında gönüllü olarak husumetli aileleri barıştırmaya giderken vuruldu

Şanlıurfa’da mahalle muhtarıyla birlikte husumetli iki aileyi barıştırmaya giden 65 yaşındaki kişi, silahla vurularak öldürüldü.

BARIŞ TOPLANTISINDA KAN DÖKÜLDÜ 

 Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 65 yaşındaki Eyüp Sedef Diş ve Hacı Bayram Mahallesi Muhtarı İbrahim Akdemir, aralarında satılan bir evin tapusu nedeniyle husumet bulunan Ağlamaz ve Keskinbıçak ailelerini barıştırmaya gitmek için buluştu.

ATEŞ AÇTILAR

Onikiler Mahallesi'ndeki karanlık bir sokaktan geçen Hacı Bayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir ile Eyüp Sedef Diş’e kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Muhtar saldırıdan yara almazken Eyüp Sedef Diş ise ağır yaralandı. Ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan Diş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BİR ÇOK AİLEYİ BARIŞTIRMIŞ

  Hayatını kaybeden Eyüp Sedef Diş'in sürekli insanları barışmaya gittiği ve husumetli ailelerle ilgisinin olmadığı, sadece gönüllü olarak aileleri barıştırmaya gittiği belirtildi.
  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

İlgili Haberler