SAMSUNLI İŞADAMINA SİLAHLI SALDIRI

SAMSUNLI İŞADAMINA SİLAHLI SALDIRI

Okay Altın (41) avukat olan eşinin bürosundan çıkıp bir lokantanın önünde park halindeki otomobiline bindiği sırada aracın yanına yaklaşıp kapıyı açarak içeriye doğru tabancayla 2 el ateş açan silahlı saldırgan tarafından vuruldu. 

Daha öncede evinden parası ve lüks aracı çalınan iş adamına silahlı saldırıda bulunuldu. Sözcünün İHA'ya dayandırdığı habere göre olayın ayrıntıları şöyle gelişti

SAMSUNDA İŞ ADAMINA SİLAHLI SALDIRI

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bu akşam saat 18.53'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'da sigorta ve inşaat şirketi sahibi iş adamı Okay Altın (41) avukat olan eşinin bürosundan çıkıp bir lokantanın önünde park halindeki otomobiline bindiği sırada aracın yanına yaklaşıp kapıyı açarak içeriye doğru tabancayla 2 el ateş açan silahlı saldırgan tarafından vuruldu. 

SALDIRGAN KAÇTI

TaKAÇTIbancadan çıkan kurşunlardan biri Okay Altın'ın sol dizinin üstüne isabet etti. Kimliği belirsiz silahlı saldırgan kaçarken, yaralı iş adamı Okay Altın 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlgili Haberler