SAMSUNG'DAN GALAXY NOTE 7 SAHİPLERİNE İNANILMAZ ÖNERİ

SAMSUNG'DAN GALAXY NOTE 7 SAHİPLERİNE İNANILMAZ ÖNERİ

Ardından gelecek yıl piyasaya sürülecek olan Galaxy S8 veya Galaxy Note 8 modelini de yarı fiyatına bugün vermiş olduğu bu Galaxy s7 ile takaslayacak.

Samsung yüzde 50 hurda indirimi yapmayı teklif ediyor. Patlayan moddelleri yüzünden teknoloji tarihinin en büyük zararına giren Samsung, hem zararının bir kısımını kurtarma hemde pazardaki prestijine geri dönüş için inanılmaz yöntemler hayata geçirmeye başladı.

EĞER SAMSUNG'UN YENİ MODELLERİNE YAR YARIYA SAHİP OLMAK İSTERSENİZ

Samsung yüzde 50 Hurda indirimi – Samsung öncelikle Güney Koreli müşterileri için oldukça şaşırtan bir teklif yapıyor. Yaşanan Galaxy Note 7 Krizini aşmaya çalışan teknoloji devi ilginç teklifler yapmaya başladı. Yaptığı teklif ile Galaxy Note 7'leri hurda yerine koyuyor.

TIPKI OTOMOBİLDE Kİ HURDA İNDİRİMİ GİBİ

Ülkemizde otomobil piyasasını canlandırmak için kullanılan "Hurda indirimine" benzer bir indirimi Samsung, kendi müşterilerine yapıyor. Elindeki Galaxy Note 7'sini teslim etmek isteyen müşterilerine Samsung yüzde 50 hurda indirimi yapacağını açıkladı.

Yeni yüzde 50'lik Samsung Hurda İndirimi teklifi şöyle;İlk aşamada müşterilerin elindeki Samsung Galaxy Note 7'yi Samsung Galaxy S7'nin Curve ya da Flat ekran modeliyle takas teklifi sunacak. Ardından gelecek yıl piyasaya sürülecek olan Galaxy S8 veya Galaxy Note 8 modelini de yarı fiyatına bugün vermiş olduğu bu Galaxy s7 ile takaslayacak.

SATIŞ FİYATININ YARISINA

Gelecek yıl S8 ve Note 8'leri takaslarken müşterilerden Galaxy S7'nın bu yılki satış fiyatının yarısı tahsil edilecek.

Bu durumda Galaxy Note 7 parası ödeyen müşteriler, gelecek yıl S8 veya Note 8 sahibi olmak için S7'nin yarı fiyatını ödeyerek sahip olacaklar.

Yalnız bu teklif şimdilik sadece Güney Kore'deki Samsung müşterileri için geçerli. Türkiye'de geçerli olmasını ben bekliyorum.

Samsung Galaxy Note 7 Değişim Programı Detayları

http://www.teknotalk.com/samsung-yuzde-50-hurda-indirimi-teklifi-yapti-49490/

Kaynak:Haber Kaynağı