Samsun'da Sahil'de kadınlara Cinsel organını Gösteren Sapık Yakalandı

Samsun'da Sahil'de kadınlara Cinsel organını Gösteren Sapık Yakalandı

Samsun Atakum Sahil yolunda yürüyen 6 farklı kadına cinsel organını gösterdiği iddiası ile aranan A.A. adlı şahıs polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çok sayıda cinsel suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı

Son günlerde gündemden düşmek bilmeyen taciz tecavüz ve sapıklık olaylarına Samsun'da bi,r yenisi eklendi. Samsun'da hakkında 'cinsel saldırı' ve 'taciz' suçundan birçok suç kaydı bulunan A.A. (38), sahilde yürüyüş yapan 6 kadına cinsel organını gösterdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Haberler.com'un bildirdiğine göre haberin ayrıntıları şöyle.

SAHİLDEKİ KADINLARA CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Olay, saat 20.30 sıralarında, Atakum ilçesi sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, şüpheli A.A., sahilde yürüyüş yapan 6 genç kadına cinsel organını gösterdi. Çevredekilerin tepki gösterdiği şüpheli, olay yerinden kaçarken, kadınlar durumu polise bildirdi.

SAMSUN AYAĞA KALKTI

Olayın sosyal medya aracılığı ile duyulmasının ardından Samsun Atakum civarında vatandaşlar toplanarak taciz ve tecavüz olaylarını protesto ettiler. Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre toplanan vatandaşlar daha sonra kendiliklerinden dağıldılar.

ÇOK SAYIDA CİNSEL SUÇ KAYDI

İlgili Haberler