Samsun'da kafaları karıştıran olay; 1 Ölü

Samsun'da kafaları karıştıran olay; 1 Ölü

Samsun'da Emekli Polis Durmuş B. sokakta arkadaşı olduğu söylenen Sinan Algan'ın ölümüne neden oldu.

Samsun'da emekli polis tarafından silahla vurulan kişi yaşamını yitirdi.Olayın nasıl olduğuna ilşkin iki farklı haber yapıldı. Yerel medya olayın bir kaza olduğunu ileri sürerken, bazı haber ajansları olayın tarışma sonucu meydana geldiğini haber yaptı. Emekli Polis Durmuş B. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

İddiaya göre, Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde Sinan Algan ile emekli polis D.B. (55) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

KURTARILAMADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.B. tabancayla Algan'a ateş etti. Yaralanan Algan, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Algan, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

YEREL MEDYA TARTIŞMA DEĞİK KAZA DEDİ

Öte yandan olay yerel medyada farklı şekilde yer aldı. Bir çok yerel haber sitesinde Emekli polis 55 yaşındaki Durmuş B.'nin, iddiaya göre, arkadaşı 43 yaşındaki Sinan Algan'a gösterdiği sırada silahı bir anda ateş aldı. 
Kurşunun isabet ettiği Algan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ayrıntıları konusunda resmi bir açıklama yapılmadığından vatandaşların kafası karışık durumda.

TUTUKLANDI

Samsun'da iddiaya göre, arkadaşı 43 yaşındaki Sinan Algan'a tabancasını gösterirken ateş alması sonucu ölümüne neden olan ve gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen emekli polis memuru Durmuş Baykara, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

YEREL MEDYANIN HABERİ

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. İddialara göre emekli polis Durmuş B., dışarıda beraber oturduğu Sinan Algan'a tabancasını gösterirken silah birden ateş aldı. Sol göğüsüne bir kurşun isabet eden Sinan Algan, ağır yaralı olarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çok kan kaybettiği belirlenen Sinan Algan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan Durmuş B., ifadesinde arkadaşını kazara vurduğunu söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan emekli polis, bugün adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler